KBDB Nationale Dagen

Nationale Dagen KBDB 2023

KBDB Nationale Dagen 2023

Afgelopen weekend mochten we voor de tweede maal dit jaar afzakken naar Mechelen, de stad van kersvers burgervader Bart Somers. In de Nekkerhal vonden de Nationale Dagen van de KBDB plaats.

NATIONALE DAGEN KBDB 2019 - Succesformule bevestigd

KBDB Nationale Dagen 2019

 Afgelopen weekend hadden in Stayen Nationale Dagen van de Duivensport plaats. De vorige editie, die voor het eerst op de nieuwe leest geschoeid was, werd een meevaller. De bestuursploeg ging op zijn elan verder en met 1000 aanwezigen op vrijdag en 1300 op zaterdag mag men ook nu van een succes spreken.

NATIONALE DAGEN KBDB 2018 - Succes voor nieuwe formule

Afgelopen weekend hadden in Stayen, de voetbaltempel van Sint-Truiden, de 68e Nationale Dagen van de Duivensport plaats. Met de nieuwe bestuursploeg aan het bewind werden ook de Nationale Dagen op een nieuwe leest geschoeid...

Voorstelling Nationale Dagen KBDB “Nieuwe stijl”

KBDB Nationale Dagen

Vandaag, woensdag 2 mei, vond op Stayen (het multifunctionele voetbalstadion van St. Truiden) de voorstelling van de Nationale Dagen KBDB 2018 plaats. De Nationale Dagen worden gehouden op 9 en 10 november 2018 op Stayen, St. Truiden, dus terug naar de oude datum.

NATIONALE DAGEN KBDB - Nieuwe formule

Nationale Dagen KBDB

De Nationale Dagen gingen door in het Domein Vosseberg in Hooglede en de huldigingen verliepen vlot onder de kundige leiding van Ann Knaepen. Enkele bedenkingen bij deze "Nationale Dagen nieuwe formule".

NATIONALE DAGEN KBDB - Uitgebreid verslag

KBDB Nationale Dagen

Donderdag 26 januari en vrijdag 27 januari hadden in de “Bozar” (Paleis voor Schone Kunsten) in Brussel de Nationale Dagen 2017 plaats.

OLYMPIADE 2017 - vrijdag 27 januari

Pigeon Olympiad Brussels 2017

Final update Friday midnight: photos added. / Update: De FCI heeft een nieuwe voorzitter gekozen! / New president for the FCI.
 

WEINIG VOLK OP NATIONALE DAGEN – 22-24 januari 2016

KBDB Nationale Dagen

Brussel – Afgelopen weekeinde gingen in “Brussels Square” de 65e Nationale Dagen van de KBDB door. Vrijdag werd de tentoonstelling om 14 u geopend.
In Hall 2 waren de 13 beschikbare standen verdeeld over de standen met duivensportartikelen en de pers. In de inkomhall waren er standen van de Jeugdclubs... de Standaardklasse...en de Champions League.

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.