Roodhooft Andre

ANDRE ROODHOOFT - 1e Nat. Argenton 3990 oude

Andre Roodhooft

Andre Roodhooft voorstellen is overbodig. Toen hij in Antwerpen letterlijk alles ontelbare keren had gewonnen maakte Andre van de nationaals zijn nieuwe uitdaging. Nu wint hij nationaal Argenton bij de oude en is ook de snelste van alle 22.827 duiven.

ANDRE ROODHOOFT - 1e Nat. La Souterraine 9469 oude

Andre Roodhooft

Voor de nationale winnaar La Souterraine bij de oude trokken we naar Pulderbos, naar de "Keizer van de Union", Andre Roodhoodt.

ANDRE ROODHOOFT - 1e Nat. Bourges 8.129 oude

Andre Roodhooft

André heeft in zijn duivencarrière een schitterend palmares verzamelden en nu wint hij 1e Nat. Bourges bij de oude duiven.

ANDRÉ ROODHOOFT – 1e Nat. Kampioen Grote halve fond Oude & 1e Nat. Asduif Grote halve fond oude

Andre Roodhooft

Pulderbos – Met een dubbele nationale overwinning uit La Souterraine in 2014 en twee nationale titels in 2015 overtrof André Roodhooft wellicht zijn eigen verwachtingen. Een 16e Koningstitel in Union was voor niemand nog een verrassing, maar dergelijke successen op nationaal vlak zijn natuurlijk van een heel ander kaliber.

Mensen en duiven, in gesprek met: ANDRE ROODHOOFT

Andre Roodhooft

Met duivensport gaat het helaas niet goed.
Wat opkomt zijn megahokken, professionele hokken maar toch ook... en dat is positief, belangstelling voor de kleine fond of grote halve fond zoals men in België zegt. Wat mij betreft is de man die we nu aan U voorstellen in deze discipline mogelijk de beste met naast hem Willy Daniels.
En daarmee bedoel ik de beste van allemaal.

ANDRE ROODHOOFT – 15x Koning in Union Antwerpen

André en Anette mogen terugblikken op een uitzonderlijk seizoen, gekruid met heel wat eremetaal waaronder 1e Olympiadeduif, 3e en 4e Nat. Asduif en twee nationale overwinningen.

Pulderbos – We trokken voor de zoveelste keer richting Pulderbos en je kunt het al raden... André Roodhooft heeft in 2014 opnieuw de koningstitel in Union Antwerpen binnengehaald ! Hij speelde een schitterend seizoen 2014 en werd voor de 15e keer Koning en de 8e keer Keizer in Union Antwerpen. In de rijke geschiedenis van Union Antwerpen is er niemand die dit huzarenstukje evenaarde... laat staan overtrof.

ANDRE ROODHOOFT – 1e Nat. La Souterraine 3184 oude & 1e Nat. La Souterraine 18.588 jonge

Andre Roodhooft

Voor André Roodhooft was het zaterdag laatstleden D-day en tevens de mooiste dag uit een indrukwekkende duivencarrière. Eerder al won hij de 1e nat. Guéret naast een resem nationale kopprijzen en werd hij 14 keer Koning Union Antwerpen.

ANDRE ROODHOOFT - 14 x koning en 7 x keizer in Union

Anette en André met de trofee van Koning van Union Antwerpen 2013. Het record werd voor de zoveelste maal scherper gesteld !

Pulderbos – Union Antwerpen... sinds mensenheugenis geroemd als de “Hogeschool van de duivensport”... had decennialang een record van 11 Koningstitels op de tabellen staan. Maar ook dit pronkstuk van de Antwerpse duivensport is al enkele jaren geschiedenis. André Roodhooft (67) haalde vorig seizoen zijn 14e koningstitel binnen en hij schreef meteen ook zijn 7e keizerstitel op de Uniontabellen. Ieder jaar wordt de lat een stuk hoger gelegd en de melker die dit record op zijn naam wil brengen moet waarschijnlijk nog geboren worden.

ANDRE ROODHOOFT - 13x KONING en 6x KEIZER UNION !

Anette en André poseren voorlopig nog met de Uniontrofee van vorig jaar. Maar eens de oogst van 2012 binnen is de trofeeënkast beslist aan uitbreiding toe.

Pulderbos - Decennia lang hield het record van 11 koningstitels in Union Antwerpen stand ! Heel wat grote namen beten hun tanden stuk op dit pronkstuk in de Antwerpse duivensport. Niet meer te evenaren wisten insiders met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid !
Das war einmal ! Ondertussen belandde dit prestigieus record al enige tijd in de prullenmand. André Roodhooft (66) prikte vorig seizoen zijn twaalfde koningstitel op de tabellen ... dit seizoen haalde hij nummer dertien binnen... en schreef hij zijn 6e keizerstitel op de Uniontabellen !

ANDRE ROODHOOFT - 1e NAT. GUERET 3379 oude

Andre Roodhooft

Pulderbos - Afgelopen weekeinde was het toch een echte hoogdag voor André Roodhooft. De grootmeester die zoveel melkers via het "groene boekje" op het rechte spoor bracht zette met veel bravoure een orgelpunt in zijn schitterende duivenmelkerloopbaan. De melker die al meermaals op een haar na een nationale zege miste bekroonde een schitterend seizoen 2012 met de nationale overwinning tegen 3379 oude duiven op de afsluitende nationale wedstrijd uit Guéret.

Pagina's

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.