Disclaimer

Uitgeverij De Duif NV (hierna: De Duif) verleent u toegang tot www.deduif.be en publiceert hier informatieve teksten, afbeeldingen, en andere materialen.
De Duif behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen of te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen. De Duif behoudt zich tevens het recht voor gebruikers of door hen geplaatste inhoud te verwijderen.

De informatie op www.deduif.be is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten. Overeenkomsten worden alleen gesloten door aanvaarding van een als zodanig aangeduide offerte van de www.deduif.be of wanneer u het hoogste bod hebt gedaan in een veiling.

De Duif is niet verantwoordelijk voor inhoud op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Beperkte aansprakelijkheid

De Duif spant zich in om de inhoud van de www.deduif.be zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

De op www.deduif.be aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van aanspraak op juistheid.

Voor de gevolgen van  type- en programmeerfouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten.

Ateursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende de materialen op www.deduif.be liggen bij De Duif.
Gebruik van afbeeldingen, teksten en andere inhoud, of delen daarvan, is niet toegestaan, tenzij u hiervoor uitdrukkelijke schriftelijke toestemming hebt van De Duif.

 

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.