Gouden Duif 2020

Gouden Duif competitie 2020Gouden Duif 2020

Lees en bekijk hier het verslag van de viering op 17 augustus!


Het overhandigen van de trofeeën en de Gouden Duif-viering zijn inmiddels achter de rug. Alle Belgische en Nederlandse winnaars hebben inmiddels hun prijs ontvangen. De trofeeën persoonlijk bezorgen aan onze Duitse sportvrienden is een stuk lastiger. Derhalve hebben wij besloten dat de Duitse prijswinnaars hun gewonnen prijs af kunnen halen op de Duitse manifestatie in Dortmund (januari 2022) of op de Gouden Duif-viering 2021 (12 februari 2022). De mensen die enkel een herinneringsspeld wonnen, kunnen deze speld eveneens afhalen op de Gouden Duif-viering 2021 (12 feb. 2022).


De Nederlandse en Belgische prijzen werden reeds allemaal uitgereikt! De Duitse winnaars die hun trofee nog niet hebben ontvangen, kunnen deze afhalen op de beurs in Dortmund op 8-9 januari 2022 of op de volgende Gouden Duif-viering op 12 februari 2022 te Broechem.


De Gouden Duif-competitie 2020 is begonnen!

De unieke formule, met maandelijks kansen voor groot en klein, mag zich verheugen in een immense populariteit. De Gouden Duif-titel behoort ontegenzeggelijk tot de meest prestigieuze in de duivensport.

Deelnameformulieren worden regelmatig in “De Duif” afgedrukt. Abonnees van onze krant kunnen hun formulier ook via de Abonneezone insturen.

Het volledig reglement kunt u hier raadplegen.

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.