Rodger

NATHALIE VAN DE MERWE - Superstar van het Jaar Halve fond NL

Nathalie van de Merwe

Het gezin Van de Merwe speelt op drie namen, en alle drie excelleren ze. Moeder Nathalie was dit jaar de beste van de familie in de Gouden Duif-competitie en wint de titels Superstar van het Jaar Halve Fond en 2e Opvolger Gouden Duif Nederland.

RIEN & IRVING VAN OSS - 1-2-3-4-5e Nat. S3 Melun 8389 d.

Rien en Irving Van Oss

Rien en Irving van Oss tekenen voor de plaatsen 1 t/m 5 op Nat. Sector 3 Melun en hebben meer dan 20 duiven in de top 100.

LOUIS STABEL & ZOON - 1e NPO Orleans voor tweede maal op rij

Louis en Eugene Stabel

Na vorig jaar het seizoen al geweldig te hebben afgesloten met 1e NPO Orleans, wisten Louis en Eugene Stabel dit huzarenstukje afgelopen weekend te herhalen.

COMB. VERBREE - Gouden Duif-Winnaar Nederland

Combinatie Co en Piet Verbree

Het twee keer op rij winnen van de allerzwaarste en allermooiste competitie die je kunt winnen, is een droom die uit is gekomen voor Co en Piet Verbree. Ze scharen zich daarmee in een illuster rijtje van topliefhebbers die deze absolute ereprijs twee of nog meer keer hebben gewonnen.

B. Jansen & Co – Gouden Marathon Kampioen 2013 Fondclub Zuid-Nederland

Fran en Helma Jansen.

Bavel - In het prachtige plaatsje Bavel wonen op een zeer fraaie en vrije locatie Fran en Helma Jansen. Samen beleven ze al bijna hun hele trouw de duivensport zeer intens en genieten ze van de vele successen die hen dit heeft gebracht.

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.