Barcelona

DOC. TEAM DELHOVE-PAESMANS-BOUFFA - 1e Internat. Barcelona 16.897 d.

Dr. Alain Delhove

Elke overwinning in de duivensport is mooi en iedere trofee schittert, maar in duivenland er is toch één trofee, één overwinning die net meer glans heeft dan de andere... Het summum in de duivensport blijft winnen op Barcelona!

BARCELONA 2022

Barcelona 2022

Komend weekend is het weer zover, de "vlucht der vluchten" - Barcelona - staat op het programma! Update: nationale winnaars.

Duivinnen boven op Barcelona?

Jan Vanermen

Wie kent niet de verhalen van bepaalde superduivinnen op wie vermoeidheid geen vat lijkt te hebben? En hoe zit dat met Barcelona? Dit artikel poogt op een gefundeerde wijze een antwoord te bieden op deze vraag.

ROBERT BEN aka LE PHENOMENE - 1st Internat. Barcelona 16.595 p.

Robert Ben

Robert Ben wished to stay out of the public eye after his international victory over Barcelona, but we finally got in touch with him and were allowed to come to "an audience" with Le Phénomène!

ROBERT BEN alias LE PHENOMENE - 1e Internat. Barcelona 16.595 d.

Robert Ben

Robert Ben wenste uit de publiciteit te blijven na zijn internationale zege op Barcelona, maar uiteindelijk kwamen we met hem in contact en mochten we op “audiëntie” komen bij Le Phénomène!

Deal done!

Barcelona Ben

Deal done! 

JOHAN BOONEN - 1e Nat. Barcelona NL 4819 d.

Johan Boonen

De missie van Johan Boonen is het excelleren op internationale vluchten en dan m.n. Barcelona. Met de nationale winst dit jaar kunnen we stellen dat dit zeker gelukt is!

JEAN-CHARLES LAMBERT - 1e Nat. Barcelona 6916 oude

Jean-Charles Lambert

 Op de “vlucht der vluchten” kreeg deze kleine Waalse melker als enige in België een duif thuis op de dag van lossing. Meteen goed voor de nationale zege!

ROBERT BEN - 1e Internationaal Barcelona 16.595 d.

Robert Ben

Robert Ben is de internationale winnaar Barcelona 2021! Hij wenst (voorlopig) uit de publiciteit te blijven, maar we wisten wel de pedigree van de winnende duif voor u te achterhalen. (update: foto's)

BARCELONA 2021

Barcelona 2021

Komend weekend is het weer zover, de "vlucht der vluchten" - Barcelona - staat op het programma. Update: Robert Ben (FR) internationaal winnaar.

Pagina's

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.