De Bisschop Gustaaf & Jan

GUSTAAF & JAN DE BISSCHOP - 1e Nationale Asduif Allround 2019

Gustaaf & Jan De Bisschop

Gustaaf en Jan De Bisschop voeren in Asse het duivenmelkersheir aan. Dit jaar deed de vader-zoontandem het weer meer dan voortreffelijk en had de 1e Nationale Asduif Allround op de kooi.

GUSTAAF & JAN DE BISSCHOP - 1e Nat. Kampioen Grote halve fond jaarlingen

Gustaaf en Jan De Bisschop

Het laatste decennium zorgde de tandem Gustaaf & Jan De Bisschop voor een opflakkering van de duivensport in Asse met o.a. 1e Nat. Argenton 22.319 d. Afgelopen seizoen werden zij 1e Nationaal Kampioen KBDB Grote Halve Fond Jaarlingen!

GUSTAAF & JAN DE BISSCHOP - 1e Nat. Argenton 22.319 jaarse

Gustaan & Jan De Bisschop

Vroeger waren Gustaaf en Jan fervente snelheidspelers maar een viertal jaren geleden zijn ze overgestapt naar de grote halve fond en niet zonder succes mag men zeggen.

GUSTAAF DE BISSCHOP - 1e Nationaal kampioen jonge duiven

Vader Gustaaf en zoon Jan De Bisschop schitterden in de nationale kampioenschappen met 1e Nat. Kampioen jonge duiven KBDB en 3e en 6e Nat. Asduif grote halve fond jonge duiven KBDB.

Asse – Asse wordt bij het Pajottenland gerekend maar ligt onder de rook van Brussel. Er zijn talrijke archeologische vondsten gedaan die er op wijzen dat Asse, zoveel eeuwen terug, gelegen was aan een belangrijke Romeinse verbindingsweg. Een deel van deze originele Romeinse weg is nog steeds zichtbaar in de inkomhal van de Federale Politie van Asse.

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.