Daniels Willy

WILLY DANIELS - 1e en 2e Nationale Asduif Grote halve fond jaarse 2020

Willy Daniels

Willy Daniels, de minzaamheid zelve, klom met een onwaarschijnlijk sterke ploeg duivinnen tot eenzame hoogte op nationaal niveau.

WILLY DANIELS - 1e Nat. La Souterraine 15.939 jaarse

Willy Daniels

Voor de nationale winnaar La Souterraine jaarlingen moesten we in het Antwerpse Kessel zijn bij grootmeester Willy Daniëls. Hij had ook de snelste van alle 25.408 duiven.

WILLY DANIELS - 1e Nat. Asduif Grote halve fond jaarse

Willy Daniels

Willy Daniels werd het laatste decennium een gevierd kampioen en maakte naam en faam via het behalen van nationale overwinningen op de grote halve fond, een Olympiadeselectie en 1e Nationale Asduiven op de grote halve fond. Zonder overdrijven durven we stellen dat hij een van de beste melkers van België is!

WILLY DANIELS - 1e Interprov. Vierzon 4853 jaarse

Willy Daniels

Na een schitterend seizoen 2016 waarin hij ondermeer de 1e Nationaal Chateauroux op zijn palmares schreef, naast 1e Nat. Kampioen en 1e Nat. Asduif grote halve fond jaarse, neemt Willy Daniels de opener van 2017 met enig machtsvertoon voor zijn rekening.

WILLY DANIELS - 1e Nat. Kampioen Grote halve fond jaarse & 1e Nat. Asduif Grote halve fond jaarse

Willy Daniels

De duiven van Willy Daniels maken grote sier, hun prestaties blazen iedere deftige duivenmelker van de sokken. Wie is toch deze stille kampioen die met 14 duivinnen en 60 jonge duiven heel Belgenland over de knie legde?

WILLY DANIELS – 1e Nat. Chateauroux & 2e Nat. Argenton jaarse

Willy Daniels

Willy Daniels was in 2015 misschien wel de beste van België. Met slechts een handvol duivinnen wist hij zowel met oude als jaarse een nationale zege te halen, en ook de jongen kwamen sterk voor de dag.

WILLY DANIELS - 1e Nat. Chateauroux 5887 jaarse en snelste van 27.028 d.

Willy Daniels (Fotografie: Yellow pigeons)

Kessel - Willy Daniëls (65) is een diamantbewerker met pensioen. Eerder al in 2008 won hij de 1e Nationaal Argenton. In juni dit seizoen werd hij de nationale winnaar Chateauroux tegen 18.676 oude duiven. Afgelopen weekeinde werd zijn “Anny” de nationale winnares tegen 5.887 jaarlingen uit Chateauroux. Willy had 1 oude... 3 jaarse... en 10 jonge duiven in de race.

WILLY DANIELS – 1e Nat. Chateauroux 18.676 oude

Willy Daniels

Kessel – Willy Daniels (65), gewezen diamantbewerker, is een kleine melker met excellente duiven. Na zijn eerste nationale overwinning op Argenton 2008 staat hij nu weer op het podium van nationaal Chateauroux waar hij de maat neemt van 18.676 oude duiven. In verhouding tot het geringe aantal duiven waarmee hij speelt mag Willy beschouwd worden als een der allerbeste van het land op de grote halve fond.

WILLY DANIELS - Algemeen Kampioen Antwerpse Fondclub

Willy Daniels speelde zich Algemeen Kampioen Antwerpse Fondclub. Een tophok waar kwaliteit primeert boven kwantiteit !

Kessel – Kessel is een deelgemeente van Nijlen... op de rand van de Antwerpse Kempen. De Kesselse Heide is nog een stuk Kempens landschap zoals het vroeger was. Het is een kleurenpalet van heide... naald- en loofbomen... zandvlakten... en poelen. Het is een landschap dat we nog zelden tegenkomen in Vlaanderen.

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.