Hugo

GEBR. DESBUQUOIS - Waar fond een passie is

Gebr.  Desbuquois

Het seizoen 2022 was zeer succesvol voor Michel en Didier. Ze wonnen 5x 1e prov. en 3x 2e prov. op de fond. Zij hadden de 3e Nat. Asduif fond oude en werden 2e Nat. Kampioen fond oude KBDB naast 1e Kampioen fond en Oscar winnaar in de Brabantse Unie.

NORBERT & STEFAN ALLY - 1e Nationaal Kampioen Grote halve fond jonge 2022

Norbert & Stefan Ally

Gebrek aan vedetten is er in de regio Aarsele nooit geweest. In 2022 ging de meeste aandacht naar Norbert en Stefan Ally. Ze speelden een knap seizoen en werden 1e Nationaal Kampioen grote halve fond jonge duiven. 

CHRIS PAAUWE - 1e Internationale Zware Fond Gouden Duif 2022

Chris Paauwe

Chris Paauwe is de winnaar van de Internationale Zware Fond-competitie en dat is een overwinning die wat betekent in de fondmiddens!

BART & NANCE VAN OECKEL - 1e Nationale Asduif kleine halve fond oude 2022

Bart & Nance Van Oeckel

Eind december vierden de Turnhoutse Fondvrienden hun jaarlijkse kampioenendag en sterren van de avond waren ongetwijfeld Bart en Nance Van Oeckel. Maar Bart en Nance hadden ook nog een andere reden om feest te vieren: zij speelden een goed seizoen 2022 met als bekroning de 1e Nat. Asduif kleine halve fond oude KBDB 2022.

TEAM PLATTEEUW - 1e Nationale Asduif Allround oude en jaarse 2022

Kurt & Raf Platteeuw

Kurt en Raf Platteeuw bekroonden een knap seizoen 2022 met de titel van 1e Nationale Asduif allround oude en jaarlingen, in de wacht gesleept door wonderduif “Melissa”.

HOK VAN DEN BRUEL - 1e Nationale Asduif grote halve fond jongen 2022

Hok Van Den Bruel

Het weze nog maar eens gezegd dat wat de duivensport betreft de familie Houben Itegem op de kaart zette. Voor Kurt Van den Bruel is ook daar alles begonnen...

JOS JOOSEN - 1e Nationale Asduif Rhonevallei 2022

Jos Joosen

Wij waren op bezoek bij Jos Joosen, een vaste waarde op de fond en grote fond. Ondanks een grote diefstal van de vliegploeg had hij in 2022 de 1e Nationale Asduif Rhônevallei op de kooi.

Dhr. Jef De Wilder overleden

Jef De Wilder

Wij vernamen het overlijden van Jef De Wilder, geboren te Sint-Katelijne-Waver op 26 oktober 1933 en zachtjes ingeslapen te Duffel op 6 januari 2023.

NICK & ROGER THYS - 1e Nat. Asduif Allround jonge en 1e Nat. Asduif Grote halve fond jaarse 2022

Nick & Roger Thys

Nick en Roger Thys speelden een fantastisch seizoen 2022 en bekroonden dat met liefst twee 1e nationale asduiven!

IVAN & WILLY BAETENS - 1e Algemeen Prov. Kampioen Oost-Vlaanderen 2022

Ivan & Willy Baetens

Ivan Baetens, Marijn Laureyns en Dries Bombeke: een dynamisch trio achter de kolonie Ivan en Willy Baetens die 1e Algemeen Provinciaal Kampioen Oost-Vlaanderen werden.

Pages

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.