Souillac

BERNARD LEFEBRE - 1e Nat. Souillac 4637 jaarse

Bernard Lefebre

Na een zenuwslopende apotheose met twee gelijke snelheden bij de aanmeldingen, won Bernard Lefebre 1e Nationaal Souillac bij de jaarse, tevens snelste van 9113 duiven!

DIRK DEROOSE - 1e Nat. Souillac 4476 oude

Dirk Deroose

Dirk Deroose is een melker die in de duivensport zeker zijn strepen verdiend heeft. Afgelopen weekend was hij weer aan zet op de wedstrijd uit Souillac waar hij de nationale overwinning wegkaapte.

ARIEN-DE KEYSER - 1e Nat. Souillac 4144 oude en 1e Nat. Souillac 4.571 jaarse

Arien-De Keyser

Het was mirakeldag bij de tandem Ariën-De Keyser in Tielt-Winge! Hij sleept de nationale overwinning bij de oude duiven op Souillac in de wacht én op dezelfde wedstrijd de nationale overwinning bij de jaarlingen.

DAVID VERMASSEN - 1e Nat. Souillac 6668 oude

David Vermassen

De nationale winnaar Souillac oude duiven was niemand minder dan David Vermassen uit Gavere. Hij had ook de snelste van alle 14.182 Souillacvliegers.

CASAERT-SENECHAL - 1e Nat. Souillac 7514 jaarse

Casaert-Senechal

De driekleur van de nationale overwinning uit Limoges tegen 10.319 duiven is amper opgeborgen of de tandem Casaert-Senechal zorgt afgelopen weekend opnieuw voor een spetterend succes.

KURT & RAF PLATTEEUW - 1e Nat. Souillac 4056 jaarse

Kurt en Raf Platteeuw

Afgelopen weekend voegden Kurt en Raf Platteeuw met veel panache nog een nationale overwinning toe aan hun indrukwekkend seizoenspalmares.

DANIEL & DIDIER PLATTEEUW - 1e Nat. Souillac 3739 oude

Daniel & Didier Platteeuw

Het was weer West-Vlaanderen boven op nationaal Souillac en voor de nationale winnaar oude duiven ging het richting Daniel en Didier Platteeuw in Zillebeke.

ERIK DENYS - 1e Nat. Souillac 3640 jaarse

Erik Denys

Beveren-Leie – Erik Denys is een telg uit een duivenfamilie... hij heeft nog samengespeeld met vader en ook zijn broer speelt nog met duiven. Hij begon in 1988 voor eigen rekening en naast de successen op eigen hok doen zijn duiven het ook meer dan behoorlijk op de “one loft races” in China en Zuid-Afrika. Zijn kolonie is gebaseerd op de namen Gaby Vandenabeele, Dentergem... Raf Luyckx, Belsele... Noel Lippens, Aarsele... Silvere Toye, Otegem... Dirk en Eric Tybergyn, Bavikhove (soort Jozef Planckaert)... en Eric Vermander, Oekene.

JEROME MORISSE - 1e Nat. Souillac 5272 oude

Jerome Morisse

Wervik – Het is nu de derde generatie Morisse die nog altijd met de duiven speelt op dezelfde locatie en op hetzelfde hok dat in 1952 gebouwd werd. Toen vader Raymond Morisse op vrij jonge leeftijd overleed namen zijn drie jonge zonen en nonkel Gerard de hele duivenhandel over. Toen nonkel Gerard wegens hoge leeftijd stopte met duiven gingen de drie broers Jerome, Maurice en Joselain onverminderd door met de duivensport. Joselain en Maurice gaan de duiven inkorven en brengen de klokken terug naar het lokaal...

RUDI DESAER - 1e NAT. SOUILLAC 7756 oude

Rudi Desaer

Ruiselede - Na het overlijden van vader vorig jaar kwam Rudy alleen aan het roer van de kolonie te staan en dat leek niet meteen een eenvoudige taak. Maar de vliegploeg van 2012 kwam geweldig uit de startblokken en opende met de blitse nationale overwinning uit Limoges van topdoffer "Jens". Maar de West-Vlaamse flyers  hadden nog meer in hun mars. Ook op nationaal Souillac van afgelopen weekeinde haalde "Antonio" met heel veel panache de nationale zege naar Ruiselede !

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.