Nevers

VAN HERTEM-SCHUURMANS – 1e Interprov. Nevers 2145 oude

Neerpelt – Met Henri Van Hertem en Lisette Schuurmans uit Neerpelt ging ook de interprovinciale zege bij de oude duiven uit Nevers naar Limburg. Hun winnares werd om 16.03.57 u geklokt voor een afstand van 501,607 km en aan 1650,2945 m/m. Met ook nog de 2e plaats interprovinciaal lukken ze een formidabele dubbelslag.

Het volledige artikel las u in De Duif van 24 augustus.
Neem nu een abonnement.

MARCEL CRETEN – 1e Interprov. Nevers 5823 jonge

Sint-Truiden – Op de interprovinciale wedstrijd uit Nevers is het Limburg boven. Met een duif om 15.33.41 u voor een afstand van 451.935 km en aan 1651,3057 m gaat de interprovinciale overwinning naar Marcel Creten (56) uit Sint-Truiden. Daarnaast neemt hij ook nog de 3e plaats interprovinciaal voor zijn rekening.

LEO & GERRY DOCKX - 1e Nat. Nevers 11.579 jonge

Familie Dockx

Koningshooikt – Vader Leo Dockx was een landbouwer die 7 op 7 werkte en die het hoog tijd vond om naast zijn lastige dagtaak ook wat ontspanning in te calculeren. De duivensport leek een ideale gelegenheid om eens van bij de beesten weg te raken en onder de mensen te komen. Vader was een neef van Jos en Jules Engels en de eerste tien duiven kwamen van deze Putse kampioenen. Er werd Quiévrain en Noyon gespeeld... en met behoorlijk resultaat.

MICHEL VANLINT - 1e Nat. Nevers 2918 oude

Michel Vanlint

Naar aanleiding van zijn nationale overwinning uit Argenton schreven we een paar weken terug dat de “oude vos” uit Zoutleeuw zijn streken nog niet verleerd heeft ! Het stof was amper gaan liggen of Michel Vanlint poetste zijn uitgebreid blazoen van nationale overwinningen nogmaals op.

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.