Issoudun

DOBBELAERE-MARTENS - 1e Nat. Issoudun 8151 oude

Dobbelaere-Martens

Groot feest met een pintje erbij in Zomergem bij de tandem Dobbelaere-Martens bij het behalen van de nationale overwinning uit Issoudun. Ze hadden tevens de snelste van alle 20.500 Issoudunvliegers.

BDS/SPEYBROECK - 1e Nat. Issoudun 12.349 jaarse

Team BDS

De combinatie Piet Blancke, Bart Declercq en Dirk Speybroeck wint Nationaal Issoudun tegen 12.349 jaarlingen.

JULES LENS - 1e Nat. Issoudun 14.758 jaarse

Jules Lens

Jules Lens telt al 84 lentes en binnenkort is hij jarig. Een mooier verjaardagsgeschenk kon hij niet krijgen en dit wordt voor hem ook de mooiste prestatie uit zijn duivenmelkerscarrière. Hij heeft tevens de snelste van alle 24.535 Issoudunvliegers.

DELBAERE-SAMPERS - 1e Nat. Issoudun 9777 oude

Delbaere-Sampers

Voor deze tandem de eerste nationale overwinning die in gouden letters op hun palmares zal worden bijgeschreven, maar in 2015 werden ze al de 1e Nat. kampioen jonge duiven.

FREDERIK VANHEES - 1e Nat. Issoudun 10.603 oude

Frederik is een gedreven melker die zijn duiven tot in de puntjes verzorgt en voor wie deze nationale overwinning de kroon is op een schitterende duivenmelkerscarrière... hij had tevens de snelste van 28.779 d.

REIJNEN-BOLTON- DE HOOGH - 1e Nat. Issoudun 18.176 jaarse

Reijnen-Bolton-De Hoogh

Vorig jaar maakten Erik, Brian en Gert-Jan hun droom waar door het winnen van 1e Nat. Chateauroux 19.529 jongen... Nu, ruim een half jaar (en eigenlijk slechts vier vluchten) later prijken ze opnieuw bovenaan het Belgisch erepodium.

RIK HERMANS - 1e Nat. Issoudun 11.465 jaarse

Rik Hermans met Chucky

Een zonnige zondagmiddag in Pulle. Onze uitgevers Rik en vader Jan – twee Nederlanders maar ook twee halve Belgen – stonden op de nationale feestdag van België zij aan zij in de lucht te kijken...

DAVY TOURNELLE - 1e Nat. Issoudun 8248 oude

Davy Tournelle

Voor de nationale winnaar oude duiven Issoudun moesten we naar het uiterste oosten van Vlaams-Brabant. Niemand minder dan Davy Tournelle, professioneel duivenmelker van beroep, liet de nationale wimpel wapperen boven Rummen.

RIK HERMANS wint 1e Nat. Issoudun

Rik en Jan Hermans

Rik Hermans (Pulle) wint de 1e Nationaal Issoudun tegen 11.468 jaarse en heeft tevens de snelste van alle 19.746 deelnemende duiven!

WOUTERS-COREMANS - 1e Nat. Issoudun 2216 oude

Jos Wouters

Langdorp – Jos Wouters (77) is een gepensioneerde medewerker van Agfa-Gevaert en samen met zijn vrouw Maria Coremans vormen zij al vele jaren de tandem Wouters-Coremans. In een spetterende carrière stonden ze reeds driemaal tweede op de nationale uitslag en waren reeds vele malen uitblinker in de nationale kampioenschappen en wonnen ze zelfs 2 x de Gouden Duif. Maar een nationale overwinning stond nog niet op hun palmares ...

Pagina's

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.