35e GOUDEN VLEUGEL

Onderwerp: 

35e GOUDEN VLEUGEL

Zondag 21 oktober 2012 had in het Domein Vossenberg in Hooglede de 35e Gouden Vleugel viering plaats. Om 9.30 u werden de winnaars met limousines en autobussen naar Brugge of het Venetië van het Noorden gebracht. Na een bezoek aan het Huidevettersplein ... de Burg en markt volgde een boottochtje op de Reien. Om 12.30 u werd de laureaten en genodigden een aperitief aangeboden in Domein Vossenberg en werden de provinciale ereprijzen uitgereikt.
Daarna deden de topwinnaars hun intrede in de Reynaertzaal en werd het feestbanket geopend. Tijdens zijn openingsrede feliciteerde de heer Symaeys de winnaars en heette alle genodigden welkom. Tussen de gangen door van een copieus diner werden o.a. het Tweejaarsklassement (2 tot 5) ... Driejaarsklassement (2 tot 5)... Primus Inter Pares (2 tot 5)... en de nationale ereprijzen uitgereikt. Daarna kwamen de winnaars van het Tweejaarsklassement (2011-2012)... het Driejaarsklassement (2010-2011-2012) ... de Primus Inter Pares ... de Vleugeltriomf... en de prijs "Memorial Antoine Vanhove" aan de beurt.
Langzaam groeide de viering naar haar hoogtepunt toen Ferdy De Scheemaeker (Gouden Vleugel)... Paul en Sven Saeytijdt (Zilveren Vleugel)... en G. & J. Demeulemeester (Bronzen Vleugel) naar het podium geroepen werden. Het werd een indrukwekkende huldiging die de hele zaal in vervoering bracht.
En zoals alle voorgaande werd de 35e Gouden Vleugel viering een echte duivenhappening op een professionele manier aan elkaar gepraat door Ann Knaepen. Aan de stuwende krachten achter de Brugse Barcelonaclub doe zo voort !

Auteur: 

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.