Hugo

NATIONALE DAGEN KBDB 2019 - Succesformule bevestigd

KBDB Nationale Dagen 2019

 Afgelopen weekend hadden in Stayen Nationale Dagen van de Duivensport plaats. De vorige editie, die voor het eerst op de nieuwe leest geschoeid was, werd een meevaller. De bestuursploeg ging op zijn elan verder en met 1000 aanwezigen op vrijdag en 1300 op zaterdag mag men ook nu van een succes spreken.

LEO VAN HORENBEECK - 1e Nat. Kampioen Grote halve fond jonge 2019

Leo Van Horenbeeck

Leo Van Horenbeeck is een kleine melker die met veel talent en een hok goede duiven tot mooie prestaties in staat is. Hij bekroonde een knap seizoen met de titel van 1e Nationaal Kampioen Grote halve fond jonge duiven. 

FERDINAND & KAREL DENDUYVER - 1e Nat. Kampioen Grote fond en fond Jaarlingen 2019

Ferdinand en Karel Denduyver

Het voorbije seizoen was de tandem Ferdinand & Karel Denduyver een blikvanger met de titel van 1e Nationaal Kampioen Grote Fond en Fond Jaarlingen.

SWINNEN-VANHOVE - 1e Nat. Asduif Grote fond oude 2019

Swinnen-Vanhove

Zichem doet het ook niet slecht in de duivensport en zou tegenwoordig nog zo’n 50 duivenmelkers tellen. Blikvanger van afgelopen seizoen was ongetwijfeld de tandem François Swinnen-Magda Vanhove.

RAF & LARS LUYCKX - 1e Algemeen. Prov. Kampioen Antwerpen 2018

Raf & Lars Luyckx

Vader Raf, moeder Mieke en zoon Lars: alle drie duivenmelker in hart en nieren. Duivensport is voor hen een familiesport en van zodra de eerste wedstrijd op het programma staat staan ze aan de inkorftafel.

GUSTAAF & JAN DE BISSCHOP - 1e Nationale Asduif Allround 2019

Gustaaf & Jan De Bisschop

Gustaaf en Jan De Bisschop voeren in Asse het duivenmelkersheir aan. Dit jaar deed de vader-zoontandem het weer meer dan voortreffelijk en had de 1e Nationale Asduif Allround op de kooi.

VIC DE WILDER - 1e Nat. Asduif Grote halve fond oude 2019

Vic De Wilder

Berlaar staat in de geschiedenisboeken genoteerd als een centrum van de diamantnijverheid en als een duivennest zonder weerga. Vic De Wilder, een telg van een bekende duivenfamilie, schoot afgelopen seizoen de hoofdvogel af.

BART VERBEEK - 1e Nat. Chateauroux 2850 oude

Bart Verbeek

Voor de afsluitende nationale wedstrijd uit Chateauroux kwam het noorden van de provincie Antwerpen aan de beurt.

BART GEERINCKX - 1e Nationaal Kampioen fond oude 2019

Bart Geerinckx

Bart Geerinckx mag terugblikken op een schitterend seizoen 2019 dat bekroond werd met de titel van 1e Nationaal Kampioen Fond oude duiven. Onderweg werden er ook al meerdere veldslagen gewonnen.

ANDRE ALLEMEERSCH - 1e Nat. Argenton 23.258 jonge

Andre Allemeersch

Na vele kopprijzen op de nationale wedstrijden wordt dit Andre Allemeersch eerste nationale overwinning. En dat niet alleen, “'t Nationaalke” was tevens snelste van alle 28.416 Argentonvliegers.

Pagina's

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.