Hugo

DIRK MARIEN - 1e Algemeen Provinciaal Kampioen Antwerpen 2019

Dirk Marien

In 2018 was Dirk Marien nog 2e Algemeen Provinciaal Kampioen Antwerpen. Hij deed het afgelopen seizoen nog beter en werd nu 1e Algemeen Prov. Kampioen Antwerpen.

ALBERT DERWA - Een fantastisch seizoen 2019

Albert Derwa

Het is altijd een verademing om Albert Derwa’s relaas te horen over zijn voorbije seizoen. Geen uitgesponnen verhalen die de zaken imposanter willen voorstellen dan ze in feite zijn of die enkele missers willen verdoezelen. Gewoon de cijfers op de man af en zo is het en niet anders...

FREDDY & JACQUES VANDENHEEDE - 1e Algemeen Prov. Kampioen Oost-Vlaanderen

Freddy en Jacques Vandenheede

We waren nog maar eens te gast bij de broers Freddy en Jacques Vandenheede naar aanleiding van hun knap seizoen 2019. Inderdaad, het afgelopen jaar was bijzonder succesvol voor dit broederpaar...

ROGER VOLKAERTS - 1e Nat. Asduif Kleine halve fond jaarse 2019

Roger Volkaerts

Na de 1e Nat. Asduif Kleine Halve Fond KBDB oude 2017 evenaarde Roger Volkaerts uit Duffel deze prachtprestatie met de 1e Nat. Asduif Kleine Halve Fond KBDB jaarse 2019.

TEAM DE RIDDER - 1e Algemeen Nationaal Kampioen KBDB 2019

Team De Ridder

Dit trio sloeg in 2008 de handen in elkaar, maar pas in 2018 werd er gespeeld onder de naam Team De Ridder. In 2019 wisten ze de titel van 1e Algemeen Nationaal Kampioen weg te kapen.

EDDY JANSSENS - 1e Nat. Kampioen Grote halve fond oude en jaarse 2019

Eddy Janssens

Eddy Janssens sspelde een schitterend seizoen 2019 dat hij bekroonde met de titel van 1e Nat. Kampioen Grote Halve Fond oude en jaarse KBDB.

GERT RONDAGS - Gouden Duif-winnaar Belgie

Familie Gert Rondags

Gert en Frans Rondags beleven een prachtig jaareinde 2019 samen met vrouw Anita en dochter Els. Ze zijn uitblinkers in de nationale kampioenschappen en worden voor de tweede keer in hun carrière Gouden Duif-winnaar België.

VAN DEN ABBEEL-VAN PAESSCHEN - 1e Nat. Asduif Grote halve fond jonge 2019

Ilse Van Paesschen en Patrick Van den Abbeel

Patrick Van den Abbeel en Ilse Van Paesschen zijn een tandem voor het leven maar ook een succesvol duo in de duivensport!

PATRICK LENAERTS - 1e Nat. Asduif Kleine halve fond oude 2019

Patrick Lenaerts

Patrick Lenaerts is trappenmaker van beroep en een kunstenaar in zijn vak. Hetzelfde mag gezegd van zijn duivenliefhebberij en 2019 was voor hem een uitzonderlijk seizoen!

SCHROYEN-HENDERIX - 1e Nat. Asduif Kleine halve fond jonge 2019

Fernand Schroyen-Henderix

Fernand Schroyen was bovengrondse mijnwerker bij de mijn van Heusden-Zolder en geniet nu van een welverdiend pensioen en van een ploegje duiven dat bij momenten de vonken laat spatten!

Pagina's

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.