Vanoppen-Luyten

VANOPPEN-LUYTEN – 1e Nat. Bourges 7.416 oude

Vanoppen-Luyten

Herk-de-Stad – In Herk-de-Stad werd bij de tandem Vanoppen-Luyten afgelopen weekend de nationale driekleur voor de derde maal in de carrière bovengehaald. Eerder wonnen ze de 1e nat. Issoudun 2013... 1e nat. Argenton 2013... en nu de 1e nat. Bourges oude duiven. Een topkolonie voor wie een nationaal winnen een fluitje van een cent lijkt !

VANOPPEN-LUYTEN - 1e Nat. Issoudun 5661 oude

Vanoppen-Luyten

Herk-de-Stad – Er werden dit seizoen op de nationale wedstrijden al meerdere straffe stoten uitgehaald. Maar de 1e Nat.Argenton winnen tegen 6.797 jaarlingen

VANOPPEN-LUYTEN - 1e Nat. Argenton 6797 jaarse

Vanoppen-Luyten

Herk-de-Stad – Patrick Vanoppen en Carlo Luyten hadden beiden al een duivencarrière achter de rug... maar het waren twee melkers die te weinig tijd hadden voor hun duiven. Daarom sloegen ze de handen in elkaar en sinds 5 jaar vormen ze nu een succesvolle tandem. Na eerder dit seizoen 3 nat. Bourges... 6e nat. Montlucon... 9e, 13e, 14e nat. Chateauroux en de 1e prov. Orleans en snelste van ca. 11.300 duiven, zetten ze afgelopen weekeinde de toren op de kerk met de 1e nat. Argenton tegen 6.797 jaarlingen.

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.