Van Olmen Jos

JOS VAN OLMEN OVERLEDEN - Antwerpse duivensport in rouw

Jos van Olmen

Twee weken geleden op de Gouden Duif  was het leven nog mooi. Jos en zijn Maria genoten van het feest en het contact met vele mensen. Hun gedachten zullen wel eens teruggegaan zijn naar drie jaar geleden toen Jos, Maria en zoon Bart de Gouden Duif Zware Fond in de lucht mochten steken in hun eigen Broechem. Daar genoot Jos nog het meest van.

JOS VAN OLMEN - Gouden Duif-winnaar Internationale competitie zware fond

Jos Van Olmen

Broechem. In 2011 was het fondseizoen te vroeg gedaan voor Jos Van Olmen. Hij sloot het seizoen uitmuntend af met 2e prov. Limoges, 1e prov. Narbonne en 2e prov. Perpignan. Dat zijn mooie papieren om de winter in te gaan maar toch werd het een sukkelwinter voor Jos.

JOS VAN OLMEN - 1e NAT. MONTAUBAN 6809 d.

Jos Van Olmen

Broechem - Jos Van Olmen (75) uit Broechem is aan een echt boerenjaar bezig ! De aanloop naar het seizoen 2012 was meer dan voortreffelijk maar afgelopen weekend zette hij met veel flair een dikke kers op een grote taart ! Op Pau zette bij de 1e en 8e provinciaal op zijn palmares en toen kon zijn weekend al niet meer stuk ! Maar het beste moest nog komen want de dag nadien schreef hij met nog meer panache de 1e Nat. Montauban op zijn naam ook nog gevolgd door de 12e Nationaal.

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.