Van Oeckel Bart & Nance

BART & NANCE VAN OECKEL - 1e Nat. Limoges 6889 oude

Bart en Nance Van Oeckel

Dat niemand nog afkomt dat duivensport niet spannend is. Limoges werd gewonnen in de spurt. Natuurlijk was het met 700 km geen sprintvlucht, het was dan ook meer een sprint bergop, Tadej tegen Remco, hard tegen hard...

BART & NANCE VAN OECKEL - 1e Nationale Asduif kleine halve fond oude 2022

Bart & Nance Van Oeckel

Eind december vierden de Turnhoutse Fondvrienden hun jaarlijkse kampioenendag en sterren van de avond waren ongetwijfeld Bart en Nance Van Oeckel. Maar Bart en Nance hadden ook nog een andere reden om feest te vieren: zij speelden een goed seizoen 2022 met als bekroning de 1e Nat. Asduif kleine halve fond oude KBDB 2022.

BART & NANCE VAN OECKEL - 1e Nat. Kampioen Fond jaarlingen & Superstar van het Jaar Fond 2021

Bart & Nance Van Oeckel

We gingen op visite bij Bart en Nance, een duo dat afgelopen seizoen grossierde in vermeldingen in de nationale kampioenschappen, olympiadeduiven en het tot Superstar van het jaar Fond schopte. Hoog tijd dus om ons licht te gaan opsteken bij de wonderboy en zijn gade.

BART & NANCE VAN OECKEL - 1e Nat. Tulle 3064 oude

Bart & Nance Van Oeckel

Voor de duivinnenploeg van Bart en Nance was Tulle de laatste wedstrijd van het seizoen. En afsluiten met een knappe prestatie en een nationale overwinning, je kunt het zo mooi niet dromen!

BART & NANCE VAN OECKEL - 1e Nat. Chateauroux III 4631 jaarse

Bart en Nance Van Oeckel

Bart en Nance Van Oeckel runnen een explosieve duivenkolonie in het noorden van de provincie Antwerpen. Ze zijn twee gepassioneerde duivenmelkers die de laatste jaren hoge ogen gooiden in de duivensport.

BART & NANCE VAN OECKEL - 1e Nat Limoges 10.565 jaarse

Bart & Nance Van Oeckel

Twee duivinnekes bezorgen Bart en Nance één van de mooiste dagen uit hun duivencarrière. Het ene won 1e Nationaal jaarse, het andere 1e Provinciaal oude.

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.