Foppe

HENK & DAVID SCHRIK - 1e NPO Troyes 6357 d. met fenomenale duivin

Gebroeders Schrik, Ter Apel

Rechttoe rechtaan, zo kun je deze topmelkers het beste typeren! Nuchter ook. Geen poeha maar met een flinke reeks topduiven onder de pannen laten ze de resultaten voor zich spreken.

JELLE & PIETER ATEMA - Broers met een duif diep in het hart

Comb. Atema

Graag gezien zijn ze, deze vriendelijke, sympathieke en goedlachse broers uit Friesland. In 2018 en 2019 waren ze mee van de beste in de provincie en verrasten ze bijna wekelijks met vroege duiven en mooie series.

TEAM HOOYMANS NL - Gouden Duif-winnaar Nederland

Jan Hooymans en Christian van de Wetering

Nog maar enkele jaren geleden werd Christian van de Wetering bestempeld als hét aanstormende talent in Nederland. Niet iedereen was meteen overtuigd, maar hij bewees dat ze het mis hadden en maakte de verwachtingen helemaal waar!

GERARD & BAS VERKERK - In 2018 volop in de schijnwerpers

Gerard en Bas Verkerk

Vader en zoon Verkerk realiseerden opnieuw een topseizoen. Met de oude duiven speelden ze een van de beste jaren ooit.

GERARD KOOPMAN - Fenomenaal in 2018

Gerard Koopman

Zo zeldzaam standvastig het weer de afgelopen zomer, zo uitzonderlijk ook het overwicht van Koopman dit jaar op de eendaagse fond. Het weekeinde na ‘Golden Ten’, een grijze zaterdagmorgen in november, is een mooi moment om samen met Gerard het seizoen 2018 nog eens door te nemen. 

GERARD KOOPMAN - Verpletterend op Bourges Sector 4

Gerard Koopman met Team Koopman

Afgelopen zaterdag trokken Gerard Koopmans duiven alle registers open en liet Gerard nog maar eens zien dat hij beschikt over een excellente stam duiven voor de dagfond, waar bovendien door de jaren heen al zoveel kampioenen mee lukten.

PIETER WOORD - 1e Internat. Pau 11.739 d.

Pieter Woord

Pieter is met zijn compagnon Louw van den Berg flink aan de weg aan het timmeren. Na de winst op Internat. Perpignan van vorig jaar, winnen ze dit jaar 1e Internat. Pau.

BUCK & MARTIJN DE KRUIJF - Superstar van het Jaar Snelheid en 1e Opvolger Gouden Duif 2017

Buck & Martijn De Kruijf

Een bijzondere vader-zooncombinatie die erg goed met duiven speelt. Door de geweldige prestaties op nationaal en internationaal vlak kwamen ze de laatste jaren al veel in het nieuws en 2017 werd opnieuw een succesjaar!

MICHEL BEEKMAN-TILMANS - Richt zich volledig op het spel met duivinnen

Michel Beekman-Tilmans

Michel is begonnen aan zijn voorlopig laatste seizoen. De reden is niet alledaags en voor een duivenman beslist ongewoon, maar hij heeft veel zin in het avontuur en hoopt later bij terugkeer weer met duiven te kunnen spelen. Eerst nog alles op alles om er een mooie afsluiting van te maken.

ANDRE & BERT LEIDEMAN - 1e NPO Morlincourt & 1e NPO Nanteuil Afd. 10 2016

Andre & Bert Leideman

Met de oude duiven vlogen Bert en André in 2016 een onwaarschijnlijk goed palmares bij elkaar en op de nationale derby van de jonge duiven lukte het ze, om net als in 2015, in afdeling 10 de eerste te winnen.

Pagina's

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.