Jeugd

GOUDEN DUIF JUNIOR - Deelname 2016

Gouden Duif Junior 2016

Alle zelfstandig spelende jeugdleden uit België, Nederland en Duitsland kunnen de komende twee weken hun deelnameformulier insturen voor de Gouden Duif Junior.

JEUGDDAG - Samenspel 3, Afdeling Zeeland

In feestzaal “’t Heike” te Heikant werd voor de eenentwintigste maal de Jeugddag voor de Duivensport gehouden. Eigenlijk kan wellicht beter gesproken worden van een “Open dag” van de duivensport, want niet alleen jeugdleden maar iedereen is er welkom.

GWEN VAN DE MERWE – Winnares Gouden Duif Junior

Gouden Duif

Gwen is de 14-jarige dochter van Peter en Nathalie van de Merwe en sinds 2011 ook zelf duivenmelkster! Halfweg het seizoen begon Gwen zich steeds meer voor de duiven te interesseren, en toen dat bleef duren meldde ze zichzelf in 2012 aan als lid bij de NPO en de plaatselijke duivenclub, waar ze ondertussen ook mee helpt inkorven (aanpakken, controleren, manden verzegelen).

CORJAN TIGGELMAN – Winnaar Gouden Duif Junior

Corjan Tiggelman

Middelharnis – Een prima winnaar, wil ik mee beginnen. Want Corjan (12 jaar) is een “echte”. Gelukkig kom ik ze op mijn tochten langs allerlei senior kampioenen en junior kampioenen toch regelmatig tegen. Zo’n joch waarvan je meteen een goede indruk hebt en bij jezelf denkt “dat is er eentje die wel zal blijven in de sport”.

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.