Gouden Duif

GOUDEN DUIF 2024 van start!

Gouden Duif 2024

Het weekend van 20 en 21 april was voor België en Nederland het eerste weekend dat meetelt voor de Gouden Duif-competitie 2024. Voor Duitsland startte de Gouden Duif op 27 april.

MICHEL LOSSIGNOL - 2e Gouden Duif-winnaar Belgie 2023

Michel Lossignol

Na hun Gouden Duif-overwinning in 2020 behaalden de vrienden Michel Lossignol en Geert Vlaeyen het afgelopen jaar de tweede plaats. Michel stond ons graag te woord.

JOHN & BEN OAKLEY - Gouden Duif-winnaars Verenigd Koninkrijk & Ierland 2023

John & Ben Oakley

In 1981 raasde de Whitchurch Tornado door het stadje. De laatste jaren raast er een andere tornado door de lucht rond Whitchurch, namelijk die veroorzaakt door de duiven van de combinatie J. & B. Oakley!

JOHN & BEN OAKLEY - Gouden Duif-winners UK & Rep. of Ireland 2023

John & Ben Oakley

In 1981 the “Whitchurch Tornado” was recorded which was the longest lived tornado of a record breaking nationwide tornado outbreak. In the last few years, a different type of Tornado has been seen across the skies of Whitchurch, those flown by the partnership of J & B Oakley!

MICHAEL SCHMELL - 1e Internationale Zware Fond Gouden Duif 2023

Michael Schmell

Vanaf het moment dat Michael zijn eerst stappen op de zware fond heeft gezet, wisten omstaanders dat het hier geen eendagsvlieg betrof. Waarschijnlijk zit het bij hem niet alleen in de genen maar heeft hij het bovendien in de vingers...

GEURT DOPPENBERG - Gouden Duif-winnaar Nederland 2023

Geurt Doppenberg

Toen we Geurt belden met het heugelijke nieuws dat hij de volgende laureaat op de erelijst van de Gouden Duif Nederland was, konden we de blijdschap voelen. Nadat we zeiden dat hij ook nog eens Superstar van het Jaar Snelheid was geworden, werd het muisstil aan de andere kant van de lijn...

GOUDEN DUIF GLANST!

Gouden Duif 2023

Wie had 43 jaar geleden, toen de Gouden Duif geboren werd, durven vermoeden dat het geesteskindje van Stan en Jan zou uitgroeien tot het mooiste feest van de internationale duivensport? Afgelopen zaterdag was het weer zover!

SABRINA BRUGMANS - Gouden Duif-Winnaar Belgie 2023

Stephan Machiels en echtgenote Sabrina Brugmans

Stephan Machiels en echtgenote Sabrina Brugmans: ze grossieren (andermaal) in kampioenschappen in 2023 en winnen niet alleen de Gouden Duif, maar ook 1e Nat. Asduif grote halve fond oude, 1e Nat. Asduif allround jonge en 1e Olympiadeduif halve fond Maastricht!

GOUDEN DUIF 2023 - De winnaars zijn bekend!

Gouden Duif 2023

De strijd is weer gestreden... de winnaars van de Gouden Duif zijn bekend!

GOUDEN DUIF JUNIOR 2023 - Iedereen kan meedoen!

Gouden Duif Junior 2023

Tot 20 oktober kunnen alle jeugdliefhebbers weer deelnemen aan onze Gouden Duif Junior-competitie. Vul hier je online deelnameformulier in.

Pages

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.