Persbericht Versele-Laga

Persbericht – 1 December 2020
Versele-Laga helpt je om je dier de beste zorg te geven

Versele-Laga lanceerde recent een gloednieuwe internationale website (www.versele-laga.com) waarbij diereneigenaars en hun dier helemaal in de spotlights staan. De website is dé plek waar je alles vindt om je dieren de beste zorg te bieden: van kwaliteitsvolle producten tot diepgaande informatie en nuttige tips en tricks.

Bezoekers treffen er producten en content aan voor verschillende dierenfamilies, maar kunnen er ook meteen het dier kiezen waarvoor ze producten of informatie zoeken. Daarnaast is er nu ook een gebruiksvriendelijke zoekfunctie voor dierenliefhebbers die echt in no time willen vinden wat ze zoeken. In een paar seconden krijg je zo niet alleen de informatie die je zoekt, maar ook meteen een mooi overzicht van alles wat Versele-Laga aanbiedt om de band met je dier te voeden.
De navigatie en het design van de nieuwe website zorgen voortaan ook voor een optimale gebruikservaring op het toestel waarmee bezoekers tegenwoordig het meest surfen: de smartphone.

Versele-Laga

Content op maat en up-to-date
Het digitale content-team van Versele-Laga houdt de vinger aan de pols en brengt geregeld nieuwe en actuele contentartikels voor verschillende dierencategorieën (kleine zoogdieren, vogels, duiven, honden, katten, boerderijdieren, …). Met meer dan 85 jaar expertise in dierenvoeding heeft Versele-Laga alles in huis om deskundig advies te geven over de noden van alle soorten huis- en prestatiedieren, van alle leeftijden. Kortom, content waarop de consument kan vertrouwen om zijn dier elke dag de beste zorg te geven.

Social media on point
Wie steeds op de hoogte wil blijven van hoe je het beste haalt uit de band met je dier, kan terecht op de Versele-Laga Facebook- en Instagrampagina. Daar helpen ze hun online community met tips en weetjes over algemene en specifieke dierenverzorging, zoals seizoensgebonden tips. Maar het gaat verder dan dat, want de volgers delen er op hun beurt ook ervaringen, leren er van elkaar en kunnen er zelfs een fijn geschenk of een unieke belevenis winnen.

https://www.facebook.com/verselelagapetfood
https://www.instagram.com/verselelagapetfood/

Versele-Laga

Persbericht - bijlage
Wie is Versele-Laga?

We zijn een internationale fabrikant van kwaliteitsvolle voedings- en verzorgingsmerkproducten voor prestatie- en huisdieren. De band tussen mens en dier voeden, daar doen we het elke dag opnieuw voor.
We blijven een lokaal geïnspireerd familiebedrijf met een kloppend hart in Deinze, maar ondertussen genieten elke dag al meer dan 15,5 miljoen dieren in meer dan 85 landen van Versele-Laga-voeding. Dit betekent dat maar liefst elke twee seconden een dierenliefhebber zijn dier voedt of verzorgt met onze kwaliteitsvolle producten. Met een breed aanbod van meer dan 2100 evenwichtige en zorgvuldig samengestelde voedings- en verzorgingsproducten beantwoorden we aan de noden van alle dieren.
Elke dag begeleiden we ook onze partners over de hele wereld om met de juiste dierenvoeding en verzorgingsproducten aan de behoeften van hun klanten te voldoen. We delen onze expertise om huis- en prestatiedieren gezonder en gelukkiger te maken. Zo willen we ook uw voorkeursmerk worden.

www.versele-laga.com

Versele-Laga

Facts & figures

  • 650.000 websitebezoeken in 2019
  • Beschikbaar in 5 talen (Engels, Frans, Nederlands, Duits en Pools) maar binnenkort in 12 talen
  • 2.100 voedings- en verzorgingsproducten
  • Advies voor alle dieren (8 verschillende dierenfamilies)

Auteur: 

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.