GOUDEN DUIF JUNIOR 2020 - Iedereen kan meedoen!

Onderwerp: 

Het podium van de Gouden Duif Junior 2019 op de Dag van de Gouden Duif afgelopen jaar.

Tot 1 november kunnen alle zelfstandig spelende jeugdleden weer meedoen aan de Gouden Duif Junior, de enige internationale competitie voor de jeugd!

Om deelname te stimuleren, kan iedereen het online formulier insturen! Dus ben of ken je een jeugdlid, aarzel dan zeker niet om mee te doen of om te helpen met het invullen van het formulier. Alle jeugdige deelnemers mogen tijdens de Dag van de Gouden Duif (20 februari 2021) het podium op en ontvangen een leuke prijs.

>> KLIK HIER OM NAAR HET DEELNAMEFORMULIER TE GAAN << 

De spelregels:

Vrij van deelname voor de liefhebbers die op 1 januari 2020 nog geen 21 jaar oud waren. Zij moeten lid zijn van de K.B.D.B. met wettelijke machtiging tot het houden van reisduiven, of lid zijn van de Nederlandse Postduivenhouders Organisatie of de Duitse Bond, en over een afzonderlijke hoklijst beschikken. Voorts moeten ze op eigen naam spelen (dus niet in tandem-combinatie met oudere personen).
Junioren die reeds 2x de Gouden Duif Junior competitie wisten te winnen, dienen vanaf het jaar na de tweede overwinning, verplicht in te sturen bij de algemene Gouden Duif-competitie.
Er zijn drie reeksen te weten snelheid (60 tot 250 km.), halve fond (250 tot 500 km.) en fond (verder dan 500 km.). De deelnemers aan de Gouden Duif Junior moeten drie resultaten insturen, behaald in minstens twee verschillende categorieën. Per weekend komt per categorie slechts één resultaat in aanmerking.
Voor snelheid en halve fond tellen de drie eerst geklokte duiven en voor de reeks fond de twee eerst geklokte duiven; telkens van de eerste 10 van de poulebrief. Indien men ervoor kiest om twee fonduitslagen in te sturen, moet men voor de tweede uitslag 3 duiven opgeven. Indien men ervoor kiest om 3 uitslagen van vitesse/halve fond te gebruiken, moet dit telkens met 3 duiven zijn.
Voor de reeks junior hoeft men dus niet de drie of twee eerst getekende duiven op te geven (mag uiteraard) maar de drie of twee eerst geklokte duiven op de uitslag. En dat van de eerste 10 van de poulebrief.
Let op: Junioren die hebben ingezonden voor de algemene Gouden Duif-competitie kunnen niet meer inzenden voor de Gouden Duif Junior. 

Auteur: 

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.