Wouters Marcel

MARCEL WOUTERS - 1-7-9-10 Prov. Bourges 1825 jaarse

Marcel Wouters

Westmalle – Met Bourges is “Leeuwenkoning” Marcel Wouters al aan zijn 2e provinciale palm toe na 1e en 4e Prov. Gueret 2337 jaarse! De jaarlingenploeg van Marcel vliegt trouwens al vanaf Bourges I uitmuntend. Na La Souterraine van begin juli, was het nu op Bourges pas weer de eerste keer dat hij zijn volledige ploeg inkorfde. Ondertussen liet Marcel de duiven het weekend na La Souterraine samen en bracht ze op nest. De vliegploeg werd dus ingekorfd op +/- drie dagen broeden.

MARCEL WOUTERS - 1e Nat. Asduif Kleine halve fond & 1e Olympiadeduif

Marcel Wouters speelde een uitstekend seizoen 2012 dat bekroond werd met de titel van 1e Nat. Asduif kleine halve fond KBDB... en 1e Olympiadeduif halve fond Nitra.

Westmalle - Wordt onafscheidelijk verbonden met de abdij van de Trappisten. De abdij heeft een boerderij... een kaasmakerij... en een brouwerij waar de bekende Westmalle bieren worden gebrouwen. Met een klein scheutje chauvinisme erbij wordt er gezegd dat de Triple van Westmalle de "moeder van alle Tripels" is. Die werd voor het eerst gebrouwen in 1934 en de huidige formule blijft al sinds meer dan 50 jaar onveranderd. Maar het moet gezegd... een heldere, goudgele Tripel... het is net alsof er een engeltje op je tong pist !

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.