Argenton

SABRINA BRUGMANS - 1e Nat. Argenton 23.124 jonge

Sabrina Brugmans

De tweede nationale overwinning dit seizoen voor Sabrina Brugmans en Stephan Machiels! Bovendien was hun jonge duif de snelste van alle 32.975 Argentonvliegers.

WIM DE TROY - 1e Nat. Argenton 9847 oude

Wim De Troy

We zagen een mooi stukje vleugelwerk in Berlaar! Vader Wim en zoon Steven De Troy schreven dit seizoen de tweede nationale overwinning op hun palmares. 

VAN DIJCK-VAN DIJCK - 1e Nat. Argenton 21.282 jaarse

Van Dijck-Van Dijck

De vader-zooncombinatie had de nationale winnaar tegen 21.282 jaarlingen en daarmee tevens de snelste van het totale lot van 36.069 Argentonvliegers.

ROGER & NICK THYS - 1e Nat. Argenton 14.787 oude

Nick en Roger Thys

Een knappe nationale zege van deze vader-zoontandem en we mogen vermoeden dat we hun laatste stunt nog niet gezien hebben.

Nieuwe losplaats Argenton

Argenton

De O.V.V. heeft een prachtige nieuwe lossingsplaats gevonden voor Argenton.

ALBERT DERWA-LUXEM - 1e Nat. Argenton 4606 oude en snelste van 27.892 d.

Albert Derwa

Albert Derwa, de grootmeester uit Herent, heeft afgelopen weekend nog eens uitgepakt zoals we dat van hem stilaan gewoon zijn...

WIM DE TROY - 1e, 2e, 3e Nat. Argenton 23.280 jonge

Wim De Troy

Op de nationale wedstrijd uit Argenton zorgde Wim De Troy voor een prachtprestatie bij de jonge duiven. Wat kan duivensport toch mooi zijn!

KBDB Mededeling - Nationaal Argenton geannuleerd

KBDB Persmededeling

Rekening houdend met de slechte weersvoorspellingen voor aanstaand weekend wordt Argenton geannuleerd. Update 26-08: Snelheid en kleine halve fond één dag uitgesteld.

DAVY TOURNELLE - 1e Nat. Argenton 16.762 oude

Davy Tournelle

Vorig jaar wapperde de nationale driekleur in Rummen ter gelegenheid van de nat. overwinning op Issoudun. Voor de nat. winnaar Argenton moesten we het voorbije weekend opnieuw naar Rummen.

ANDRE ALLEMEERSCH - 1e Nat. Argenton 23.258 jonge

Andre Allemeersch

Na vele kopprijzen op de nationale wedstrijden wordt dit Andre Allemeersch eerste nationale overwinning. En dat niet alleen, “'t Nationaalke” was tevens snelste van alle 28.416 Argentonvliegers.

Pagina's

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.