Argenton

Veulemans-Perilleux - 1e en 2e Nat. Argenton 18.837 jonge

Veulemans-Perilleux

De voorlaatste nationale vlucht van het zware duivenjaar 2023, Argenton, kende een vlot verloop. Voor de succesvolle tandem Veulemans-Perilleux werd deze concours hét orgelpunt: 1e én 2e nationaal en dit tegen 18.837 jonge duiven!

INGRID HUYGENS - 1e Prov. Argenton 4149 jonge

Ingrid Huygens

Een, notabene rasechte Limburgse, vrouw die meer dan haar mannetje staat in de duivenwereld, dit geflankeerd door partner Bruno Messiaen. Maak kennis met Ingrid Huygens, afkomstig uit de groene long van ons klein landje...

ANDRE ROODHOOFT - 1e Nat. Argenton 3990 oude

Andre Roodhooft

Andre Roodhooft voorstellen is overbodig. Toen hij in Antwerpen letterlijk alles ontelbare keren had gewonnen maakte Andre van de nationaals zijn nieuwe uitdaging. Nu wint hij nationaal Argenton bij de oude en is ook de snelste van alle 22.827 duiven.

GREGORY TALLIEU - Argenton 14.174 jaarse

Gregory Tallieu

De 32-jarige Gregory won nationaal Argenton bij de jaarse maar had ook de snelste van alle 22.951 duiven.

ALDO NIHOUL - 1e Nat. Argenton 8777 oude

Aldo Nihoul

Aldobrand “Aldo” Nihoul is de liefhebber die zaterdag de 1e nationaal pakte op Argenton oude en dit met zijn eerste getekende!

KENNY HOLLANDERS - 1e Nat. Argenton 15.210 jaarse

Kenny Hollanders

Goud tegen 15.120 jaarlingen én de snelste van het ganse konvooi van 26.505 vliegers voor de eerste nationale winst van Kenny Hollanders.

ESTHER VEREECKE - 1e Nat. Argenton 11.295 oude

Esther Vereecke

Exact een maand geleden mochten we al eens afzakken naar Beerzel om Esther en echtgenoot Patrick te ondervragen. Toen naar aanleiding van Esther’s interprovinciale overwinning uit Vierzon. En we schreven: “Vroeg of laat komt er die felbegeerde nationale overwinning”. 

CHRISTOPHE NOTTEBAERT - 1e Nat. Argenton 17.210 jaarse

Christophe Nottebaert

Christophe Nottebaert uit het Waalse Templeuve wint niet alleen Argenton bij de jaarse, maar heeft ook de snelste van alle 30.313 duiven.

KURT VERHULST - 1e Nat. Argenton 13.108 oude

Kurt Verhulst

Ten huize Verhulst was het een weekend van vreugde en blijdschap, afgekruid met heel wat emoties. “Man o man, ’t was een heksenketel van jewelste, ’t moet nog allemaal wat bezinken.”

LUC DE LAERE - 1e Nat. Argenton 13.393 jonge

Luc De Laere

Drie weken geleden haalde Luc De Laere de nationale overwinning uit Chateauroux oude duiven binnen en afgelopen weekend was hij de nationale nummer 1 op Argenton jonge duiven en snelste van 15.669 duiven!

Pagina's

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.