Voorjaarsbeurs Houten - Nieuwsflash 2

Voorjaarsbeurs nieuwsflash deel 2
4 & 5 maart in Expo Houten – NL

Verbazingwekkende lijst deelnemers op plattegrond!
Opnieuw is het evenement gegroeid, nu meer dan 250 exposanten.

Na een lange koude winter verlangen mens en dier weer naar mildere temperaturen. En dan is er de Voorjaarsbeurs in hartje Nederland. Het startschot van het nieuwe duivensportseizoen. Het is een heel speciaal evenement die iedere duivensportliefhebber eens bezocht moet hebben. Al is het alleen al om de ware duivensportsfeer te proeven. Een sfeer die iedere duivensportfanaat voelt als hij eenmaal een voet in het pand gezet heeft. Het evenement vindt plaats in Expo Houten, 5 km zuidelijk van Utrecht. Een mooi complex dat mede door recentelijke verbouwingen de juiste sfeer uitstraalt voor een duivensportbeurs. Met een modern restaurant, oud-Hollandse bar en de diverse terrassen is het binnen en buiten een en al gezelligheid. Na meer dan 20 jaar is het ondernemer Pieter Kos gelukt om internationale naam en faam voor zijn evenement te vergaren. Bezoekers komen dan ook graag vanuit heel Europa en ver daar buiten om het startschot van het nieuwe seizoen mee te maken.

De Voorjaarsbeurs in Houten heeft een unieke formule in West-Europa
Deze beurs vindt plaats in een geheel andere setting dan enig ander evenement in de duivensport. De meeste evenementen zijn gebaseerd op nationale prijsuitreikingen, veilingen en/of een show waar show duiven worden tentoongesteld om prijzen te winnen. Het evenement in Houten is simpel en alleen, vraag en aanbod, daarom is destijds bewust gekozen voor het woord beurs. En aanbod is er genoeg in Houten. Naast alle grote fabrikanten van voeders en voedingssupplementen ook veel kleine ondernemers met unieke bijproducten voor duiven. Deze ondernemers komen uit heel Europa afzakken naar Houten om daar hun producten te promoten. De meeste exposanten geven aantrekkelijke beurskortingen, fijn voor de bezoekers want die profiteren daar het meeste van! Naast alle voedingssupplementen, natuur- en andere bijproducten uit heel Europa zijn ook de vooraanstaande duivensport-dierenartsen vertegenwoordigd op de Voorjaarsbeurs. Begin maart is immers het ideale tijdstip, kort voor het seizoen. De combinatie van de duizenden jonge duiven en het bedrijfsleven maakt deze beurs interessant voor iedere duivensport liefhebber van over de hele wereld…

First full service event in the world
In deel 1 over de Voorjaarsbeurs hebben we geschreven dat de Voorjaarsbeurs het eerste evenement ter wereld is waar aangekochte duiven door aanwezige exposanten getransporteerd kunnen worden naar het adres van de koper. We zullen de komende jaren zien dat meer en meer bezoekers per vliegtuig zullen afreizen naar Houten. Hiermee zal het grootste Voorjaarsevenement van Europa weer nieuwe doelgroepen aanspreken en zal het evenement nog meer een internationaal karakter krijgen.

Deelnemerslijst met exposanten
Als u het onderstaande plaatje vergroot vind u de plattegrond en de imposante lijst met exposanten die in werkelijkheid nog veel langer is. De tientallen stands met sierduiven en andere kleine ondernemers passen niet meer op een pagina. Deze worden in de laatste week op de website van Proff Sport, www.proffsport.nl ook ingedeeld. Op de website vind u de volledige lijst met meer dan 250 exposanten!!!

Plattegrond voorjaarsbeurs Houten
(klik op de afbeelding voor een vergroting)

Slechts een uurtje rijden vanaf de Antwerpse ring A10
Expo Houten ligt heel centraal in Nederland langs de snelweg A27 Breda-Utrecht. Het complex is heel gemakkelijk te vinden. Op de A27 vindt u (5 km zuidelijk van Utrecht) afslagnr: 29 Houten. Als u GPS in de auto heeft, hierbij de juiste gegevens: Meidoornkade 24 – 3992 AE – Houten. Parkeren aan de hallen is gratis!

De Voorjaarsbeurs is op zaterdag geopend van 9.00 – 17.00 uur en op zondag van 9.00 – 15.00 uur. De entree kost € 12,50 per persoon, een weekendkaart €20,00 en kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang!

Meer informatie vind u op www.proffsport.nl
 

Auteur: 

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.