Voorjaarsbeurs Expo Houten (NL) viert 25-jarig jubileum

Hapjes bij de exposanten op de vrijdag.Verleden jaar al heeft de organisatie van het inmiddels wereldwijd bekende evenement laten weten in 2020 drie dagen open te zijn. Deze 25e editie wordt gehouden op vrijdag 28 februari, zaterdag 29 februari en zondag 1 maart. De vrijdag namiddag/avond is weleens waar kort, maar vooral de internationale bezoekers geven aan dit moment te gebruiken om producten in te gaan kopen. Met name voor die groep een mogelijkheid om alles eens écht goed te kunnen zien.

In de oprichtingsfase van de beurs heeft de organisatie gezocht naar de perfecte datum. Pas met de verhuizing naar Expo Houten blijkt het eerste weekend van maart de meest ideale te zijn, voor zowel bezoeker als verkopers van duiven. Omdat het voor Expo Houten een van de drukste perioden in het jaar is moest er gekozen worden uit twee kwaden. Of het evenement in één dag opbouwen (wat vrijwel onmogelijk is) of een weekend naar voren. Er is gekozen voor het laatste en daarmee is het evenement zelfs drie dagen te bezoeken!

25e Voorjaarsbeurs wordt gevierd op vrijdag 28 februari

Het bedrijfsleven is zich momenteel duidelijk aan het herpositioneren, een ontwikkeling die zich de komende jaren zal doorzetten nu het ledenaantal (en daarmee de aantallen duiven) onder sterke druk staan. Enerzijds zult u daarom grotere stands met fraaie inrichting aantreffen en anderzijds vele kleine stands. Doch allen gericht op het persoonlijke contact, want dat is natuurlijk hét punt waarin het internet en de sociale media tekort schieten. Na vele gesprekken met exposanten hebben we besloten de beurs te openen op vrijdag vanaf 16.00 uur. Ook is uit deze gesprekken gebleken dat het gros de vrijdag gaat gebruiken om bezoekers te trakteren op gratis hapjes en/of drankjes. Bezoekers moeten natuurlijk wel de moeite doen om even naar binnen te lopen in de stands waar “wat te halen valt” want ook de exposanten zoeken dat persoonlijke contact!

Een weekendkaartje voor drie dagen

De bezoekers die duiven willen kopen moeten er op zaterdag al vroeg bij zijn, want dan is het aanbod compleet. Voor hen die zich verdiepen in medische begeleiding, voeding, voedingssupplementen, natuurproducten en dat soort zaken is er op vrijdag volop de gelegenheid. Logisch, want dan hebben de exposanten meer tijd en is er ruimte bij de stands om alles goed te zien. De kleine stands en de duivenstands zullen er op de vrijdag niet allemaal zijn. De te verkopen piepertjes wil men namelijk op de zaterdag in op-en-top conditie tentoonstellen, een logisch verhaal. Een weekendkaartje kost slechts twintig euro, waarmee bezoekers drie dagen duivensport plezier kunnen beleven. 
Dus op de vrijdag een feestje met een hapje en een sapje, de zaterdag volop jonge duiven en zondag rustig de tijd om alles nog eens na te lopen en te profiteren van de laatste beursaanbiedingen bij het bedrijfsleven en niet te vergeten; de jonge duiven koopjes!

Een duivenstand huren

De inschrijvingen van het bedrijfsleven en duivenverkopers verlopen inmiddels voorspoedig. Natuurlijk hopen alle exposanten op een succesvolle beurs. Net als twee jaar geleden toen er op de eerste dag 32 exposanten uitverkocht waren. Een succesvolle deelname aan de Voorjaarsbeurs vergt een gedegen voorbereiding, bij de verkopers zitten de duiven nu inmiddels op eitjes en door de zachte winter verloopt dat overal voorspoedig. Door de herpositionering van het bedrijfsleven zijn er in hal 2 mooie plaatsen vrijgekomen voor duivenverkopers, dus als u nog een duivenstand wilt huren, wacht dan niet te lang. Vol = vol !!!

De organisatie verhuurt compleet opgebouwde duivenstands van 18, 24 of 36 kooien, inclusief wanden, tafel en stoelen. Een complete duiven-verkoop-stand met 18 kooien huurt u al voor 150 euro (ex. Btw). Vraag gerust vrijblijvend informatie aan.

Potentiele bezoekers die een busreis organiseren of liefhebbers die kennissen per vliegtuig verwachten raden wij aan per e-mail contact op te nemen met de organisatie. Met hun jarenlange ervaring hebben zij tal van tips die men graag met u wil delen. 
Pieter Kos: +31-650.280.525 (GSM-nr) of per e-mail. Het email adres is: info@proffsport.nl

Algemeen

Noteer in ieder geval de datum alvast in uw agenda!
Meer informatie vind u op www.proffsport.nl
In heel Europa en ver daar buiten zijn de data inmiddels genoegzaam bekend!

Deze 25e editie wordt gehouden op:
Vrijdag 28 februari van ca. 16.00 – 20.00 uur
Zaterdag 29 februari van 9.00 – 17.00 uur
Zondag 1 maart van 9.00 – 14.00 uur

Auteur: 

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.