NPO NATIONALE MANIFESTATIE 2013

Onderwerp: 

Zaterdag 23 en zondag 24 november had in Expo Houten de NPO Nationale Manifestatie 2013 plaats. Vooral zaterdag was het behoorlijk druk in de expositiehal maar ook zondag tegen de middag was de opkomst aanzienlijk. In totaal kende de Nationale Manifestatie zo’n 4000 bezoekers of toch 400 meer dan vorig jaar. De exposanten zetten hun beste beentje voor om de nieuwigheden op duivensportgebied op de meest attractieve manier aan het duivenmelkerspubliek voor te stellen en dat werd door de bezoekers zeker naar waarde geschat.
Tijdens de Nationale Manifestatie werden ook de winnaars van de nationale wedstrijden naar het podium geroepen waar ze een trofee en bloemen overhandigd kregen. Ook de sponsoren van deze nationale wedstrijden werden uitgebreid in de bloemetjes gezet.
De jeugd kwam uitgebreid aan bod en de jonge laureaten van de verschillende leeftijdscategoriën kregen een trofee overhandigd. Tenslotte werd de winnaar van de nationale fotowedstrijd met een mooie prijs bedacht. Het uitzoeken van de uitnodigingen voor een hokbezoek aan een bekende Nederlandse duivenmelker werd door de jongeren enthousiast onthaald.
Kortom een gezellig duivenweekend met niets dan lachende gezichten en duivenmelkers die met een goed gevoel huiswaarts keerden.
Blijft natuurlijk een beetje merkwaardig dat de Nationale Kampioenen hier niet gehuldigd werden. Enerzijds omdat door problemen met de rekenaar de vitesse-kampioenschappen nog altijd niet bekend zijn en anderzijds omdat blijkbaar het NPO-bestuur opteert voor een huldiging in besloten kring.

Auteur: 

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.