Dhr. Filip Herbots overleden

Liefhebber: 

Onderwerp: 

Wij vernamen het overlijden van dhr. Filip Herbots, 3 augustus 1943-30 november 2022.

Op 30 november ruilde Filip Herbots het aardse voor het eeuwige. Als stamvader van het geslacht Herbots stond hij mee aan de wieg van de nationale, en dus ook internationale duivenhandel. Filip had een diploma als onderwijzer, hij gaf ooit les aan dove kinderen in Ukkel, maar lesgeven was toch niet echt zijn ding. Filip was in de wieg gelegd om handel te drijven. Het toeval dreef hem in de duivenhandel en de rest is, zoals men pleegt te zeggen, geschiedenis.
In de eerste plaats was hij echter een echte familieman. Dat enkele van zijn kinderen en kleinkinderen net als hijzelf in de duivenwereld zijn terechtgekomen maakte hem bijzonder blij en fier. Duiven waren immers een passie voor Filip, een passie die hij deelde met broer Jos en die ze beiden kregen doorgeërfd van grootvader Philibert en vader Leon.
Als echte familieman was hij trots op al zijn kinderen, Jo, Raf, Miet, Tom en Lize. Zijn kleinkinderen waren zijn oogappels en samen met zijn duiven waren ze zijn lust en zijn leven. Filip wordt nu terug herenigd met de liefde van zijn leven Jacqueline en kleinzoon Dries met wie hij de eeuwige rust zal vinden. Het is je gegund Filip, je was gene gewone, rust in vrede.

 


(klik op de afbeelding voor een vergroting)

Auteur: 

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.