ARJAN BEENS - Totale verkoop groot succes

Liefhebber: 

Onderwerp: 

Geslaagde afsluiting verkoop

Na de drie succesvolle zaalveilingen werd de totale verkoop van fondvedette Arjan Beens afgelopen week afgesloten met een internetveiling (via De Duif) van nog 113 late en zomerjongen.
 Met een opbrengst van €73.303 (€650 gemiddeld per duif) mag ook hier van een succes gesproken worden.
 Duurste duiven werden koop 392 (zoon “Snelle Jelle” x “Marianne”) die voor €8360 via The Champion Trade Co.Ltd. naar Japan verhuisde en zijn zuster, koop 301, die voor €4875 eigendom werd van de Combinatie Vromans uit Udenhout (NL). Vromans kocht tijdens de laatste veiling ook reeds een volle broer van koop 301 en onderstreepte nu dus nogmaals zijn grote fondambities.
 De totale verkoping (412 duiven) haalde een opbrengst van €609.823. Een fantastisch resultaat voor Arjan Beens en sportblad De Duif als inrichter!
 We besluiten met de wens uit te spreken dat Arjan Beens niet definitief verloren gaat voor de duivensport, maar te zijner tijd onze rangen opnieuw komt vervoegen.

Sfeerbeeld Veiling Arjan Beens

 Combinatie Vromans kocht voor €4875 koop 301,  dochter “Snelle Jelle” x “Marianne", en onderstreepte daarmee zijn grote fondambities.
 Combinatie Vromans kocht voor €4875 koop 301,  dochter “Snelle Jelle” x “Marianne", en onderstreepte daarmee zijn grote fondambities.

Massale belangstelling in Heerde

Voor het derde deel van de totale verkoop van Arjan Beens was de belangstelling overweldigend. Naar schatting 400 mensen zorgden ervoor dat de prachtige zaal nokvol was.
 De verkoop van de 100 jonge duifjes maakte heel wat (jonge) melkers gelukkig, want maar liefst 52 verschillende kopers werden genoteerd.
 De totale opbrengst voor de 100 jonge duiven bedroeg € 79.680 en de duurste was koop 300 (kind “Snelle Jelle” x “Marianne”) die voor € 8400 werd toegewezen aan de Comb. Vromans uit Udenhout (NL). De totale opbrengst tot nu toe bedraagt € 536.520!
 De laatste reeks jonge duiven wordt medio maart door De Duif verkocht via internet. Daarbij o.a. nog twee kinderen van “Snelle Jelle” x “Marianne”! Waarschijnlijk zal op veler verzoek daarvoor begin maart een kijkdag worden gehouden in het clubgebouw van Genemuiden.

Wederom ruime belangstelling voor totale verkoop Arjan Beens

 Zondag vond in Rijsbergen het 2e deel plaats van de totale verkoop Arjan Beens.
 Opnieuw ruime belangstelling en een totaal-opbrengst –voor 99 duiven- van € 176.640. De duurste was Koop 107 “Snelle Jelle” die voor € 18.000 in Nederland bleef. Koop 116 “New Dream” verhuist voor € 10.800 via Celine Sun naar China.
 Voor deel 1 en 2 samen (199 duiven) staat de teller op € 456.840.
 Komende zaterdag in de Keet van Heerde deel 3 met een fantastisch lot jonge klasseduiven uit alle toppers zoals “Marianne”, “Dinie”, “Miss Sjaan”, “Jan III”, “New Dream” en “Snelle Jelle” !

Sfeerbeeld Veiling Arjan BeensEerste deel totale verkoop Arjan Beens groot succes

 Het 1e deel van de totale verkoop Arjan Beens vandaag in Thorn werd een groot succes. Ondanks het slechte weer was zaal “Oad Thoear” volgelopen met belangstellenden.
 Voor de 100 duiven werd in totaal ruim € 280.000 betaald.
 Duurste duif werd “Marianne”(koop 7) die voor € 43.200 naar Mr.Kijima in Japan verhuist. Koop 9 “Jan III”, de nestbroer van “Marianne”, was de tweede duurste en gaat via The Champion Trade Co.Ltd. voor €20.400 eveneens naar Japan, terwijl “Dinie” (koop 18), de nationale Perpignan-winnares, voor €19.200 werd toegewezen aan Ulrich Lemmens.
 Japan nam met de aankoop van 46 duiven het leeuwendeel voor zijn rekening, maar ook diverse duiven verhuisden naar China en Amerika.
 Op naar Rijsbergen, waar morgen het 2e deel van de verkoop plaatsvindt met o.a. kleppers als “Snelle Jelle”, “Miss Sjaan”, “New Dream”, “Narbonne”, “Orange Power” en “Marcus” op het programma!

 

Auteur: 

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.