Vercammen Hok Jos

HOK JOS VERCAMMEN - 1e Nationaal Kampioen Grote halve fond oude en jaarse 2022

Jos & Lars Vercammen

Vader en zoon Vercammen leverden een duivenjaar “grand cru” af dat bekroond werd met de titel van 1e Nat. Kampioen Grote halve fond oude en jaarse. Eén van de beste jaren uit de carrière mogen we zeggen.

Anita Abeloos overleden

Anita Vercammen Abeloos

Wij vernamen overlijden van mevrouw Anita Abeloos, vrouw van Jos Vercammen, mama van Lars, Yasmine en Ilke.

JOS & LARS VERCAMMEN - 1e Prov. Argenton 1561 oude

Jos & Lars Vercammen

Naar jaarlijkse gewoonte pakken vader Jos en zoon Lars Vercammen een provinciale palm.

HOK JOS VERCAMMEN - 2e Olympiadeduif Fond Brussel 2017

Het seizoen 2016 was om meerdere redenen een moeilijk seizoen maar toch wist Hok Jos Vercammen veel duiven in de kop van de provinciale en nationale uitslagen te klasseren. Kers op de taart was ongetwijfeld de 2e Olympiadeduif Fond met "Olympic Eva". 

HOK JOS VERCAMMEN – 1e Nat. Chateauroux 22.818 jonge

Hok Jos Vercammen.

Vremde – Het gaat Hok Jos Vercammen voor de wind in 2014 ! In dit moeilijk seizoen - zoals algemeen wordt aangenomen - wordt het seizoenspalmares 2014 opgesmukt met 1e Prov. Bourges 902 o.d., 1e Prov. Montélimar 459 o.d., 1e en 2e Prov. Limoges 634 jl., 1e, 2e en 3e Prov. Limoges 517 o.d. en nu 1e Prov. Chateauroux 3657 j.d. Daarbij komen nog 1e nat. zone Bourges oude duiven en 1e en 2e nat. zone Limoges oude duiven.

HOK JOS VERCAMMEN - 1e Nat. Gueret 2626 oude

Combinatie Vercammen

Vremde – Jos Vercammen stak in 1967 van wal in de duivensport. In eerste instantie werd er Quiévrain en Noyon gespeeld... in 1980 volgde de overstap naar de kleine halve fond... 15 jaar later werd het de grote halve fond. Lars rolde van jongs af aan in de duivenliefhebberij. Hij is handelsingenieur... gaat de professionele toer op met de duiven... en zijn eerste nationale overwinning is al binnen !

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.