Pollin Marc & Geert

MARC & GEERT POLLIN - 1e Nationaal Kampioen Fond jaarse 2022

Marc & Geert Pollin

Marc en Geert Pollin bekroonden een schitterend seizoen met goud en zilver in de nationale kampioenschappen: 1e Nat. Kampioen Fond jaarse en 2e Nat. Kampioen Zware fond oude!

MARC & GEERT POLLIN - Superstar van het Jaar Fond

Marc & Geert Pollin

Marc en Geert Pollin runnen een fondkolonie die kan bogen op meerdere nationale overwinningen en zij werden in 2018 “Superstar van het jaar Fond” in de Gouden Duif-competitie. Kortom, ze zijn een van de uitblinkers op fond en zware fond op nationaal niveau!

MARC & GEERT POLLIN – 1e Nationaal Asduif Grote fond Jaarse

Marc en Geert Pollin

Snellegem – Afgelopen zomer beleefden Marc, Diana, Samran en Geert Pollin uit Snellegem heuglijke tijden. Nog nooit was duivensport voor hen zo mooi want ze lukten een stunt op de fond die hen nog nooit iemand voorgedaan had.

MARC & GEERT POLLIN - 1e Nat. Libourne 5020 oude & 1e Nat. Libourne 5890 jaarse

Marc & Geert Pollin (Fotografie: Yellow pigeons)

Snellegem – Marc en Geert Pollin zijn aan een exploot bezig dat maar zelden gezien is in de duivensport. Het begon dit seizoen met de 1e nationaal Montauban tegen 2.129 jaarlingen... het kende een vervolg met de 1e nationaal Saint-Vincent tegen 3.045 oude duiven... en de apotheose kwam er met de 1e nationaal Libourne tegen 5020 oude en de 1e nationaal Libourne tegen 5.890 jaarlingen. Er gingen 14 oude duiven in de mand voor Libourne en daar wint hun 2e getekende... er waren 6 jaarlingen in koers en daar wint hun 1e getekende.

MARC & GEERT POLLIN - 1e Nat. Montauban 2129 jaarse

Geert & Marc Pollin (Fotografie: Yellow Pigeons)

Snellegem – Feest ten huize Marc & Geert Pollin in Snellegem ! Nadat ze eerder al in 1994 de 1e nationaal en 1e internationaal Perpignan en in 2003 de 1e nat. Limoges wonnen kon ook nu de champagne uit de ijskast gehaald worden. “Montauban II” B14/3027005 werd met brio de nationale winnaar tegen 2.129 jaarduiven uit Montauban.

Het volledige artikel las u in De Duif van 9 juli.
Neem nu een abonnement.

MARC POLLIN - 1e Nationaal Kampioen Grote fond

Marc en Geert Pollin... een moeilijk seizoen eindigde in schoonheid.

Snellegem – We trokken richting West-Vlaanderen... richting Snellegem aan de snelweg Brussel-Oostende... waar fondcoryfee Marc Pollin (68) al jaren de plak zwaait. Marc en Geert trokken in 2009 met “Mortifer” B03/3002141... 1e Olympiadeduif Marathon (2e Europees geklasseerd) en “Dortmundter” B04/3003154... 2e Olympiadeduif Fond (8e Europees geklasseerd) naar onze oosterburen en oogstten daar fenomenaal succes.

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.