Platteeuw Kurt & Raf

TEAM PLATTEEUW - 1e Nat. Bourges 34.311 oude

Kurt Platteeuw

Knappe start van Team Platteeuw en daar komt nog een vervolg aan. Daar kun je donder op zeggen!

KURT & RAF PLATTEEUW - 1e Nat. Souillac 4056 jaarse

Kurt en Raf Platteeuw

Afgelopen weekend voegden Kurt en Raf Platteeuw met veel panache nog een nationale overwinning toe aan hun indrukwekkend seizoenspalmares.

KURT & RAF PLATTEEUW - 1e Nat. Aurillac 3584 jaarse

Kurt en Raf Platteeuw

Kurt en Raf Platteeuw bouwen verder aan hun schitterend seizoen 2019 met de 1e Nationaal Aurillac jaarse. We vragen ons af waar het dit jaar zal eindigen in Rumbeke!

KURT & RAF PLATTEEUW - 1e & 2e Nat. Limoges 13.576 oude

Kurt en Raf Platteeuw

Na de schitterende prestatie met 1e en 2e Interprov. Blois oude duiven en 1e Interprov. Blois jaarse lukte de succestandem Kurt en Raf Platteeuw een nog imposantere prestatie op Nat. Limoges. Met een overweldigend meesterschap lukken ze 1 én 2 tegen 13.576 oude duiven.

KURT & RAF PLATTEEUW - 1e & 2e Nat. Tulle 5320 jaarse

Kurt en Raf Platteeuw

De combinatie van topkwaliteit en vakmanschap kan wonderen verrichten. Kurt en Raf Platteeuw winnen deze week zowel 1e als 2e Nationaal Tulle.

KURT & RAF PLATTEEUW – 1e Nat. Chateauroux 29.580 jaarse

Kurt en Raf Platteeuw

Rumbeke – Hij doet het weer ! En dan hebben we het natuurlijk over de West-Vlaamse wonderboy Kurt Platteeuw (47) die afgelopen weekend zijn derde nationale overwinning binnenhaalde! ...

Het volledige artikel las u in De Duif van 16 juni.
Neem nu een abonnement.

KURT & RAF PLATTEEUW - 1e Nat. Kampioen Grote halve fond

Raf en Kurt Platteeuw stuntten met de titel van 1e Nationaal Kampioen Grote Halve Fond KBDB 2012 !

Rumbeke - Is vooral bekend vanwege zijn kasteel dat een van de oudste Renaissance-kastelen van België is. In sportmiddens gaat die eer naar Odiel Defraye... ooit een inwoner van Rumbeke... die de eerste Belgische winnaar (1912) van de Ronde van Frankrijk werd.
We trokken naar het centrum van West-Vlaanderen en het achterhoedegevecht van de maartse winterprik, die met 15 cm sneeuw België met een monsterfile van meer dan 1600 km opzadelde, liet korrelsneeuw over Vlaanderen dwarrelen.

RAF & KURT PLATTEEUW - 1e Nat. Argenton 4774 oude

Raf en Kurt Platteeuw

Rumbeke - Kurt Platteeuw, de zaakvoerder van het familiebedrijf schoenenspeciaalzaak Vanluechene, en zijn vader Raf Platteeuw spelen al het hele seizoen bijzonder sterk. De nationale overwinning oude duiven Argenton van afgelopen weekeinde mag dan ook gezien worden als de dikke kers op de hele grote taart die het topjaar 2012 voor hen ook was.

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.