De Smeyter-Restiaen

JOOST DE SMEYTER - 2e Nat. Barcelona & 10e Nat. Perpignan

Joost De Smeyter-Restiaen

Joost De Smeyter behaalde in 2023 andermaal prachtige resultaten op Barcelona en Perpignan. Met wonderduivin “Garcia” heeft hij daarnaast de 2e beste Barcelonaduif van België over 3 jaar (en tevens kandidaat Olympiade Maastricht) op zijn hok!

JOOST DE SMEYTER - Enkel de top is hoog genoeg

Joost De Smeyter-Restiaen

Schuilt er ook een beetje Mathieu van der Poel, Wout Van Aert, Tadej Pogacar, Bas Tietema en José De Cauwer in onze duiventoppers? We doen een poging. We toverden met Joost De Smeyter een wit konijn uit onze hoed en maken er een alles behalve wetenschappelijke studie van. 

DE SMEYTER-RESTIAEN - 1e Nat. St. Vincent 3080 oude

Joost De Smeyter-Restiaen

Een grandioos resultaat op St. Vincent voor deze Meldense grootmeester. Zijn "Tadej" kwam als een speer op de spoetnik toe geschoten en perste er de laatst meters nog een sprintje uit.

JOOST DE SMEYTER - de tovenaar van Melden

Joost De Smeyter-Restiaen

Na een winter vol vieringen en andere mooie duivenevenementen, staat de focus bij Joost op het aanstormende seizoen. Zijn blik verraadt begeestering en een grote motivatie om er tegenaan te gaan. Vragen of hij er klaar voor is, was dan ook vrij overbodig.

JOOST DE SMEYTER-RESTIAEN - 1e Internat. Narbonne oude duiven.

Joost De Smeyter-Restiaen

Na een reeds fantastische carrière kreeg Joost afgelopen weekend met de internationale overwinning oude duiven Narbonne 2018 (snelste van 15.501 d.) zijn “vijfde ster” opgespeld.

DE SMEYTER-RESTIAEN - 1e Nationaal Kampioen Fond oude

Joost De Smeyter-Restiaen

De tandem De Smeyter-Restiaen heeft in de duivensportmiddens een naam als een klok wanneer het over fond en grote fond gaat. Afgelopen seizoen werd de succesvolle fondkolonie uit Melden 1e Nationaal Kampioen Fond Oude KBDB en 8e Nationaal Kampioen Grote Fond Oude KBDB.

JOOST DE SMEYTER-RESTIAEN – overrompelt Perpignan !

Joost De Smeyter-Restiaen

Joost was zonder twijfel één van de besten op Barcelona met 30-34-40-91-138-210-289-296-307e Nat. 7693 oude (19/45). Op Perpignan deed hij er echter nog een schepje bovenop en klokte zijn eerste 6 duiven op amper 6 minuten (20u02-06-07-07-07-08).

DE SMEYTER-RESTIAEN - 1e Internat. Pau 8854 oude

De Smeyter-Restiaen (fotografie: Yellow Pigeons)

Melden – Het was nog eens een Pau uit de oude doos met amper een handvol duiven thuis op dezelfde dag. De wind uit noordwestelijke richting zorgde voor de schifting en met de tandem De Smeyter-Restiaen uit Melden ook voor een glansrijke internationale winnaar. De duiven op de wieken om 7.15 u en dan ‘s avonds om 22.20 u je 1e getekende in de avondschemering naar de spoetnik zien duiken... het is de natte droom van iedere grote fondspeler !

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.