Orleans (NL)

A. HOUMES & ZN. - 1e Nat. S1 Orleans 10.333 d.

Adrie, Joachim en Erwin Houmes

Adrie, zoon Erwin en kleinzoon Joachim sluiten een uitstekend seizoen in stijl af met de eerste prijs in Sector 1 van Orleans.

LOUIS STABEL & ZOON - 1e NPO Orleans voor tweede maal op rij

Louis en Eugene Stabel

Na vorig jaar het seizoen al geweldig te hebben afgesloten met 1e NPO Orleans, wisten Louis en Eugene Stabel dit huzarenstukje afgelopen weekend te herhalen.

GEBR. DEKKER - 1e NPO Orleans Afdeling 1 tegen 2246 d.

Frederik en Jan-Willem Dekker

Topweekend voor Frederik en Jan-Willem Dekker: ze werden 1e NPO Orelans in Afdeling 1 en wonnen tevens 18 op 18 op de natoervlucht uit Arras.

COMB. VAN WANROOIJ - Nieuwe stunt met 1-10-12-13e Nat. S1 Orleans 10.853 d.

Combinatie Van Wanrooij, Geffen

De combinatie Van Wanrooij, al vaak winnaar in afdelings- en sectoraal verband en niet om een stunt verlegen, baarde opnieuw opzien door de nationale sectorzege op Orleans voor zich op te eisen.

WINNAARS ORLEANS - Fondclub Zuid-Nederland

Henri, Pieter en Geert de Lau

Afgelopen weekend stond Orleans op het programma: Henri, Pieter en Geert de Lau, Louis Stabel en zoon, en Adrie Thijs en zoon werden de winnaars.

COMB. VAN WANROOIJ - 1-2-5-6 Nat. S1 Orleans 15.867 d.

Comb. van Wanrooij

Geffen - Evenals in de rest van de afdeling en in grote delen van het land beleefde men ook in Geffen tot nu toe met de jonge duiven weinig plezier. Heel wat verliezen en een aanloop die allesbehalve over rozen ging.
Toch hielden John en zijn assistenten Rien en Henri de moed erin en twee weken terug op de eerste NPO-vlucht uit Pithiviers werd al sterk uitgepakt met 2-3-4-5-6-7-15-17-22 etc. tegen 3326 jonge (64/106).
De verwachtingen voor de “Nationale Derby” vanuit Orleans waren dan ook hoopvol.

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.