PE Antwerpen

JOHAN DONCKERS - Algemeen Provinciaal Kampioen Antwerpen

Johan Donckers

Een 20-tal duivenmelkers kruist in Grobbendonck nog wekelijks de degens. We troffen er Johan Donckers, leerkracht, topduivenmelker en afgelopen seizoen Algemeen Provinciaal Kampioen Antwerpen.

LUC VAN MECHELEN - 1e Prov. Kampioen Kleine halve fond oude & jaarse 2019

Luc Van Mechelen

De broers Luc en Guy Van Mechelen speelden een knap seizoen 2019 en namen op provinciaal niveau de titel van 1e Prov. Kampioen Kleine Halve Fond Oude en Jaarse voor hun rekening.

DIRK MARIEN - 1e Algemeen Provinciaal Kampioen Antwerpen 2019

Dirk Marien

In 2018 was Dirk Marien nog 2e Algemeen Provinciaal Kampioen Antwerpen. Hij deed het afgelopen seizoen nog beter en werd nu 1e Algemeen Prov. Kampioen Antwerpen.

VERKIEZINGEN KBDB ANTWERPEN - "Nieuwe ploeg" zegt vertrouwen op in De Winter en Oorts

Dinsdagavond 30 januari hebben de nieuw verkozen Antwerpse bestuurders het vertrouwen in medebestuurders Juliaan De Winter en Jozef Oorts opgezegd.

GIEN ANTWERPEN - provinciale prognose

Provinciale prognose Antwerpen

Dirk Vervoort had de 1e jonge duif en daarmee tevens de snelste duif van alle Antwerpse Gien-vliegers.

Aangepaste vluchtkalender voor PE Antwerpen

Vluchten Antwerpen

Wegens een overvalle vluchtkalender werden door het provinciaal comité enkele vluchten geschrapt en verschoven.

Kampioenenhuldiging KBDB Antwerpen

Provinciale Kampioenen Antwerpen 2016

In Antwerpen werden vandaag de Provinciale Kampioenen gevierd.

PROV. KAMPIOENSCHAPPEN ANTWERPEN - Voorlopige uitslag

Raf en Lars Luyckx

De voorlopige uitslag van de Prov. Kampioenschappen Antwerpen is bekendgemaakt. / The preliminary results of the Province of Antwerp are now known.

GASTON DE RYCK – Algemeen Kampioen Hafo-Kempen

Gaston De Ryck werd in 2014 Algemeen Kampioen in Hafo-Kempen. Hij won tevens de reekstitels bij jaarlingen en jonge duiven.

Gaston De Ryck (°1941) woont in Pijpelheide. Sinds 1875 was het een zelfstandige gemeente, maar later werd het een deel van Booischot. Sinds de fusie van de gemeenten (1977) is Booischot zelf een deelgemeente van Heist-op-den-Berg geworden. Gaston woont op enkele honderden meters van de grens met Vlaams-Brabant.

THEO VAN GENECHTEN – Algemeen Kampioen Hafoclub Turnhout

Theo Van Genechten

Vorselaar is het groene land van Nete en Aa, gelegen in het centrum van de provincie Antwerpen. Meer dan vijftig jaar geleden wandelde en fietste ik in charmant gezelschap door de dreven langs de prachtige waterburcht. Wat later zat Arnoul, de kleinzoon van baron de Borrekens, eigenaar van het kasteel, in mijn klas. Ik ben er in die tijd één keer op bezoek geweest en de imposante gebouwen maakten op mij een diepe indruk. Het zijn fijne herinneringen aan de tijd van toen.

Pages

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.