Montelimar

BORIS BURNIAT - 1e Nat. Montelimar 4736 oude

Boris Burniat

Het waren onze Waalse sportgenoten die op deze moeilijke nationale wedstrijd de hoofdvogel afschoten.

JULIEN & TOM AERTS - 1e Nat. Montelimar 2836 jaarse

Julien en Tom Aerts

Deze zege stelt alle voorgaande in de schaduw en wordt met gouden letters bovenaan het palmares van Julien en Tom bijgeschreven.

LUC CRABBE - 1e Nat. Montelimar 3778 oude

Luc Crabbe met dochter

Luc had twee oude en vier jaarse in de mand voor Montélimar en het is zijn 1e getekende oude die de nationale palm naar Bertem haalt, tevens de snelste van alle 6614 Montélimarvliegers.

Weersverwachtingen nopen tot wijzigingen

Onstuimig weekend op komst

Vanwege de onzekere weersverwachting zal Montelimar niet op zaterdag, maar reeds op vrijdag gelost worden. Marseille zal vrijdag "zo vroeg mogelijk" gelost worden.

GUY & MICHAEL REGNIER - 1e Nat. Montelimar 4676 oude

Guy en Michael Regnier

De blikvangers van de carrière van vader en zoon zijn 1e Nat. Perpignan 2005 en 1e Nat. Argenton 2014 jaarlingen... en nu uiteraard ook 1e Nat. Montélimar tegen 4676 oude duiven!
 

GOOSSENS-DRUART - 1e Nat. Montelimar 4652 oude

Goossens-Druart

Ingrid Goossens en Jean-Pierre Druart vormen een vaste waarde in de duivensport in Bergen en omgeving en met Montelimar zijn ze toe aan hun tweede nationale overwinning.

THIBAUT LARDOT - 1e Nat. Montelimar 2043 jaarse

Thibaut Lardot

In Bourseigne-Vieille, een klein Waals dorpje dat behoort tot de gemeente Gedinne, begon de 36-jarige zelfstandig metselaar Thibaut Lardot amper twee jaar geleden met duiven. Deze overwinning zal een geweldige opsteker zijn voor deze jonge duivenfamilie.

DIETER BALLMANN – 1e Nat. Montelimar 3998 oude

Dieter Ballman

Amel – Amel is een Duitstalige gemeente in de provincie Luik gelegen aan de gelijknamige rivier. De kolonie Dieter Ballmann is een van de Waalse topkolonies op de zware fond.

In zijn knappe carrière scoorde hij reeds 15 keer in de top tien op de zware fond met als uitschieter de 1e Nat. Perpignan 2004 ...

Het volledige artikel las u in De Duif van 29 juni.
Neem nu een abonnement.

EDDY EERENS - 1e Nat. Montelimar 1500 jaarse en snelste van 5124 d.

Familie Eerens (fotografie: Yellow pigeons

Maasmechelen – Eddy Eerens is postbode...al vele jaren duivenmelker... en hij speelt normaal de grote halve fond. Hij wilde zijn horizon verruimen en ook fond gaan spelen en daarom korfde h? enkele duivinnen in voor Montélimar. Het was de eerste keer in de carrière en meteen was het raak. Zijn “Blauw Witpenneke” B14/2014501 kroonde zich bij haar eerste kans al tot de nationale winnares Montélimar tegen 1500 jaarduiven...

Het volledige artikel las u in De Duif van 1 juli.
Neem nu een abonnement.

JOS JOOSEN - 1e NAT. MONTELIMAR 6713 oude

Jos Joosen

Brecht - Wanneer we het hebben over de sterkhouders op fond en zware fond van de "provincie aan de stroom" dan komt Jos Joosen onweerstaanbaar in beeld ! De fondkampioen uit Brecht houdt al decennia lang de Antwerpse ... en zeg ook maar de nationale banier... met veel bravoure overeind.

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.