Agen

WALTER MERTENS - 1e Internat. Agen oude en snelste van 29.688 d.

Walter Mertens

“Je moet alles eens geprobeerd hebben in de duivensport”, glimlacht Walter. Hij is zeker geen mooiprater, maar wel een interessante gesprekspartner waar je – als je ogen en oren openhoudt – iets van kan opsteken. 

BROECKX-VAN HEES - 1e Internat. Agen jaarse

Broeckx-Van Hees

Naast de nationale overwinning tegen 6679 jaarse won de combinatie Broeckx-Van Hees ook 1e internationaal!

GEORGES VANCRAEYNEST - 1e Internat. Agen oude + snelste van 33.781 d.

Georges Vancraeynest

Met zijn 1e Nat. Agen 6657 oude en 1e Internat. oude + snelste van 33.781 duiven mocht de champagne knallen bij Georges Vancraeynest in Klerken.

GINO CLICQUE - 1e Internat. Agen jaarse

Gino Clicque

Met recht en reden mocht men in Wevelgem de vlag in top hangen! Gino Clicque zorgde afgelopen weekend voor een unieke prestatie.

GUNTHER CEULEMANS - 1e Internat. Agen jaarse

Gunther Ceulemans

Gunther Ceulemans: duivensport is zijn hobby en passie. De gouden constatatie van “Robinne” op Agen is de kroon op zijn werk.

AMEEL-VANLAKE - 1e Internat. Agen oude

Ameel-Vanlake

De tandem Ameel-Vanlake werd de glorieuze winnaar op internationaal Agen en had bovendien de snelste van 35.725 oude en jaarse.

IVAN VANVUCHELEN - 1e Internat. Agen jaarse

Ivan Vanvuchelen

Ivan had 32 jaarlingen in de korf voor Agen en het was de 2e getekende die de internationale overwinning voor zijn rekening nam.

OLIVIER PREUD’HOMME - 1e Internat. Agen oude

Olivier Preud'homme

Voor de internationale winnaar Agen oude duiven moesten we zuidwaarts naar onze Waalse sportvrienden. Olivier Preud'homme had er de snelste van alle 30.120 Agen-vliegers.

VERGAERDE-DENOLF - 1e Nat. Agen 4664 jaarse

Vergaerde-Denolf

Met de 2e nat. Barcelona 2015, 2e Nat. Narbonne 2018 en 2e internat. Soustons 2010 hadden Kurt Vergaerde en Anja Denolf al meermaals bijna de hoofdvogel te pakken, maar op Agen van afgelopen weekend was het pal in de roos.

FERNAND MALFAIT - 1e Nat. Agen 3938 oude

Jurgen en Serge Malfait

Vader en zoon Malfait winnen 1e Nat. Agen bij de oude. Ze kennen de smaak van de overwinning; reeds in 2016 wonnen ze de 1e Nat. Jarnac.

Pages

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.