WILFRIED VAN VOSSOLE - 1e NAT. MARSEILLE 3306 oude

Liefhebber: 

Onderwerp: 

Buggenhout - Op internationaal Marseille ging de Belgische nationale overwinning tegen 3306 oude duiven naar Wilfried Van Vossole uit Buggenhout. Uiteraard een knappe prestatie waarmee hij zich ook als 3e internationaal tegen 11314 oude duiven klasseerde.
De klasbak die dit huzarenstukje voor mekaar bracht luistert naar de naam "Hugo I" B09/4017254... een geschelpte doffer die zondagavond om 21.40 u geklokt werd voor 890,530 km.
De weduwnaars van Wilfried hebben in het vroeg gekweekt... trokken een koppel jongen groot ... en begonnen zonder tweede koppeling aan het seizoen 2012. Na Noyon en Bourges werden ze verder op de oostenlijn gespeeld. Het werd vervolgens Montélimar en Orange vooraleer ze de mand ingingen voor het succesvolle avontuur uit Marseille.
Ook bij deze fondvliegers worden drie weken rust tussen twee fondklassiekers gerespecteerd. Bij het opvoederen naar de volgende opdracht wordt er de eerste week superdieet gevoederd... vervolgens 1/2 superdieet + 1/2 sportmengeling... en de laatste vijf dagen voor de inkorving wordt het sportmengeling met een ruime portie extra maïs. De perfect voorbereiding zo bleek achteraf want in Buggenhout wappert nu de nationale vlag hoog aan de mast !

 

Auteur: 

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.