Glunderende gezichten op feestavond Fondclub Antwerpen

Onderwerp: 

Het is een traditie dat op de laatste zaterdag van oktober Fondclub Antwerpen haar kampioenen en leden overlaadt met bloemen, trofeeën en een uitzonderlijk ruim prijzenpakket.

Over de twaalf vluchten die meetelden voor de kampioenschappen kroonde Jules Lens uit Putte zich tot Algemeen Kampioen. Hij deed het met bravoure en won 20 prijzen met eerste twee getekenden. Bij de jonge duiven was hij de enige die 6 op 6 scoorde en uiteraard stak hij ook deze titel op zak.

Voor de tweede plaats was het een nek-aan-nek race. Daems en zoon uit Bevel, Jos Vercammen uit Vremde en Gaston Van de Wouwer uit Berlaar behaalden ieder 18 prijzen. De fotofinish besliste over de volgorde. Op 5 noteerden we Willy Daniels die 17 prijzen op de teller had staan. Met een onverbeterlijke 8 op 8 werd hij kampioen bij de jaarlingen. Willy Verberck-Van Hove uit Berlaar won de titel bij oude duiven met een score van 9/10.

De ereprijzen op de 5 vluchten met oude duiven gingen naar Roger Keynen, Habraken & Ducheyne, Jos & Jules Engels, Broeckx-Van Hees en Leo Antonissen.

Bij de jaarduiven mochten Flip & Kris Smits, Walter Mertens, Vic & Jens Goovaerts en Willy Daniëls op het podium. Carl Lambrechts, Nick & Roger Thys en Wim De Troy waren de meest fortuinlijken bij de jonge duiven. Zij mogen alle 12 pronken met een radiogeleide polshorloge. 

Auteur: 

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.