Van Eynde-Goovaerts

VAN EYNDE- GOOVAERTS – 1e Nat. Montlucon 10.752 jaarse

Van Eynde-Goovaerts

Putte - Enkele weken geleden schreven we naar aanleiding van hun schitterende prestatie op Interprovinciaal Blois (snelste van 3743 jaarse) dat de tandem Van Eynde-Goovaerts van bij het seizoenbegin op de afspraak is (lees hier nog eens de volledige reportage). Marc Van Eynde (56) en Jozef Goovaerts (54) hebben dat afgelopen weekeinde nog maar eens onderlijnd met een magnifieke nationale overwinning tegen 10.752 jaarlingen uit Montlucon ...

Het volledige artikel las u in De Duif van 23 juni.
Neem nu een abonnement.

VAN EYNDE-GOOVAERTS – snelste 3743 jaarse Interprov. Blois

Van Eynde-Goovaerts

Putte – Deze tandem wordt gevormd door Marc Van Eynde (56) en Jozef Goovaerts (54). Marc is bediende bij KBC en Jozef werkt bij autobusbouwer Van Hool. Reeds vele jaren zijn ze een succesvol duo dat bij het seizoenbegin meestal op de afspraak is. De laatste jaren smukten ze hun palmares op met een 10-tal provinciale overwinningen en in 2014 wonnen ze ook nog de 1e Interprovinciaal Vierzon. Interprovinciaal Blois was dan ook een kolfje naar hun hand.

VAN EYNDE-GOOVAERTS - 1e Interprov. 2900 jaarse

Marc Van Eynde en Joseph Goovaerts lukten een schitterende seizoensopener met 1e Interprov. Vierzon 2900 jl. (snelste 9310 d.) en 1e Prov. Vierzon 1827 o.d.

Putte - De interprovinciale wedstrijd uit Vierzon, ingericht door Derby Henegouwen, is de klassieke aanloop naar het nationaal vluchtprogramma. Die wedstrijd was echt een kolfje naar de hand van de tandem Van Eynde-Goovaerts die met veel panache niet alleen de interprovinciale overwinning bij de jaarlingen maar ook de Antwerpse provinciale overwinning bij de oude en jaarduiven voor zijn rekening nam. Als toetje dan ook nog de snelste van alle 9310 Vierzon-vliegers.

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.