Steveninck Benny

BENNY STEVENINCK - 2e Algemeen Nationaal Kampioen 2022

Benny Steveninck

Benny Steveninck bekroonde een knap seizoen met de titels van 2e Nat. Algemeen Kampioen KBDB 2022 en 3e Nat. Kampioen grote halve fond oude/jaarse, naast o.a. 9e en 15e Nat. Asduif grote hafo jaarse etc. en beste jaarling van België Grote halve fond (KBDB-ranking over 6 nat. vluchten) 2022!

BENNY STEVENINCK - 1e Nat. Chateauroux 2.790 oude

Benny Steveninck

Het was weer feest ten huize Benny Steveninck ! Zijn topdoffer “Pepchi” haalde met veel panache de 1e nationaal Chateauroux tegen 2.790 oude duiven binnen.

BENNY STEVENINCK – 1e Nat. Tours 24.097 jonge

Benny Steveninck

Benny Steveninck uit Hamme bekroonde afgelopen weekeinde zijn imposante carrière met een tweede nationale overwinning. Zijn jonge duivin “Fantasia” werd de nationale winnares tegen 23.833 jonge duiven en was snelste van het totale aantal van 27.872 Tours-vliegers.

BENNY STEVENINCK - 1e Nat. Asduif Grote halve fond Jonge

Benny en Karin Steveninck lukten een schitterend seizoen 2013. Zij hadden de 1e Nat. Asduif Grote Halve Fond jonge duiven en in totaal 4 vermeldingen in de Nationale Kampioenschappen !

Hamme – Een manshoge Belgische driekleur wapperde aan de poort van de duivenranch van Benny Steveninck toen hij in 2009 de 1e Nationaal Limoges tegen 16896 jaarlingen op zijn palmares schreef. Vrienden vonden dit een gepaste eer voor de man die stormenderhand de ladder van het duivensucces beklom. Jaren geleden waren Benny en Karin de schrik van de streek op de kleine halve fond maar deze nationale zege was voor hen een entree langs de grote poort.

Benny Steveninck - Seizoen 2012 in kampioenenstijl!

Benny Steveninck

Hamme – Hamme is een gemeente in de provincie Oost-Vlaanderen en ligt aan de samenvloeiing van Durme en Schelde. Voor de oudere cinefielen onder ons... je vindt er ook de "Mirabrug" die haar naam kreeg door de verfilming in 1971 van het boek van Stijn Streuvels "De teleurgang van de Waterhoek" met Willeke van Ammelrooy in de hoofdrol.

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.