Hebberecht Chris

CHRIS HEBBERECHT - 1e Nat. Marseille 2102 oude

Chris Hebberecht

Voor de nationale overwinning Marseille kregen we met Chris Hebberecht een gevestigde waarde op de praatstoel. Chris (64) is met pensioen en gaat voluit voor zijn duivensport.

CHRIS HEBBERECHT – 1e Nationaal Kampioen Grote fond oude

Chris Hebberecht

Evergem – Evergem grenst aan de industrie-as Gent-Zelzate langs het belangrijke zeekanaal Gent-Terneuzen. Het werd in 1547 onder de regering van Keizer Karel V gegraven en verbond de haven van Gent met de Westerschelde via het sluizencomplex van Evergem.

CHRIS HEBBERECHT – Algemeen Kampioen Belgische Verstandhouding

Chris Hebberecht is voor de derde keer Algemeen Kampioen Belgische Verstandhouding.

Evergem – We souperen met heel veel appetijt ons nazomertje op terwijl de mannen en de vrouwen met groene vingers de hemel bidden en smeken om meer hemelwater ! We zijn nog de kletsnatte augustus niet vergeten die week na week de duivenlossingen de gort in joeg en men vraagt terug al om regen.

CHRIS HEBBERECHT - 1e Nat. St. Vincent 3786 oude

Chris Hebberecht

Evergem - Chris Hebberecht... zoon van Octaaf Hebberecht... is als kind in de duivensport gerold. In 1999 begon hij voor eigen rekening achter het ouderlijk huis. Hij schoot als een komeet naar de top en blijft nu al bijna 15 jaar op topniveau presteren. Een verklaring voor deze hoogconjunctuur is er blijkbaar niet.

CHRIS HEBBERECHT - 1e Alg. Prov. Kampioen Oost-Vlaanderen

Chris Hebberecht ... na een moeilijk 2011 een uitstekend 2012 met de titel van 1e Algemeen Provinciaal Kampioen Oost-Vlaanderen als bekroning.

Evergem - Grenst aan de industrie-as Gent-Zelzate langs het belangrijke zeekanaal Gent-Terneuzen. Het verbindt de haven van Gent met de Westerschelde via het sluizencomplex van Evergem. De nieuwste sluis die er in 2008 in gebruik genomen werd is de grootste voor de binnenscheepvaart in België. Vandaag is het kanaal Gent-Terneuzen een enorme waterweg van 32 km lengte en 200 m breedte die toegang verleent aan schepen van 125.000 ton.

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.