De Troy Wim

WIM DE TROY - Top op de nationale kampioenschappen 2022

Wim De Troy

Wim en Steven De Troy speelden een schitterend seizoen 2022 met 2e Nat. Kampioen Grote halve fond oude/jaarse, 2e Nat. Kampioen Grote halve fond jonge en 2e + 3e Nat. Asduif Grote halve fond jonge!
 

WIM DE TROY - 1e Nat. Argenton 9847 oude

Wim De Troy

We zagen een mooi stukje vleugelwerk in Berlaar! Vader Wim en zoon Steven De Troy schreven dit seizoen de tweede nationale overwinning op hun palmares. 

WIM DE TROY - 1e Nat. Limoges 9218 jaarse

Wim De Troy

Wim en Steven De Troy winnen niet alleen bij de jaarse, hun winnaar "Wout" is tevens de snelste van alle 16.204 Limogesvliegers.

WIM DE TROY - 1e, 2e, 3e Nat. Argenton 23.280 jonge

Wim De Troy

Op de nationale wedstrijd uit Argenton zorgde Wim De Troy voor een prachtprestatie bij de jonge duiven. Wat kan duivensport toch mooi zijn!

WIM DE TROY - 1e Nat. Montlucon 9857 oude

Wim De Troy

Voor de nationale winnaar oude duiven Montlucon ging het richting Berlaar, richting Wim en Steven De Troy. In 2016 wonnen ze reeds de 1e nat. La Souterraine tegen 16.613 jonge duiven.

WIM DE TROY – 1e Nationaal Kampioen jonge duiven

Wim De Troy

Het voorbije seizoen speelden Wim De Troy en zoon Steven die zich in de kijker. Na het behalen van een schitterende nationale overwinning op La Souterraine jonge duiven bekroonden zij een machtig seizoen 2016 met de titel van 1e Nat. Kampioen KBDB Jonge duiven.

WIM DE TROY - 1e Interprov. Chalon 3.944 oude

Wim de Troy

Berlaar – Wim De Troy (56) rolde reeds op jeugdige leeftijd in de duivensport. Vader had geen duiven maar de buren hadden duiven en zij zorgden voor de nodige stimulans voor de melker in spé. Het begon met een duif zonder ring en een hok dat in de verkeerde richting gebouwd was... en prijs spelen was toen een aartsmoeilijke opgave.

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.