Clicque Gino

GINO CLICQUE - 1e Nat. Libourne 3317 oude

Gino Clicque en Jasper Clicque

Voor de tweede keer dit seizoen mocht de vlag in top in Wevelgem naar aanleiding van de nationale overwinning van Gino op Libourne, tevens snelste 6309 duiven)!

GINO CLICQUE - 1e Internat. Agen jaarse

Gino Clicque

Met recht en reden mocht men in Wevelgem de vlag in top hangen! Gino Clicque zorgde afgelopen weekend voor een unieke prestatie.

GINO CLICQUE - Het wonderjaar 2018

De hele familie Gino Clicque

1e Nat. Kampioen Fond en Grote fond jaarse, 1e Nat. Asduif Grote halve fond oude én 1e en 2e Nat. Asduif Fond en Grote fond jaarse... Superlatieven schieten tekort voor het wonderjaar 2018 van Gino Clicque!

GINO CLICQUE - 1e Nat. Chateauroux II 13.102 jaarse

Gino Clicque

Het hoeft geen betoog dat de kolonie van Gino Clicque momenteel op hoog niveau presteert en dat hij er alles gaat aan doen om deze hoogconjunctuur aan te houden.

GINO CLICQUE - 1e Nat. Asduif Grote fond en fond jaarse

Gino Clicque en Jasper Clicque

Wevelgem – Wevelgem is een gemeente in de provincie West-Vlaanderen en gelegen aan de Leie. De Leie die vroeger ook de "Golden River" genoemd werd omdat men er het vlas liet in weken (roten) om het dan te verwerken in de vlasfabrieken in Wevelgem. 

Tijdens de Eerste Wereldoorlog legden Duitsers er een vliegveld aan. Vanaf 1969 heeft het vliegveld zijn militaire opdracht verloren en sindsdien is het uitgegroeid tot een regionale luchthaven met zakelijk verkeer en transport.

GINO CLICQUE - 1e Nat. Limoges 6275 jaarse en snelste van 14.576 d.

Gino Clicque (fotografie: Yellow Pigeons)

In 2015 heeft hij reeds 15 eerste prijzen op zijn actief ! Eerder won hij dit jaar 1e Prov. Guéret en afgelopen weekend voegde hij daar 1e prov. Montlucon en 1e prov. Limoges aan toe. Kers op de taart was uiteraard 1e Nat. Limoges tegen 6.275 jaarlingen en tevens snelste van 14.576 Limoges-vliegers!

GINO CLICQUE - Nationaal Fondkampioen 2012

Gino en Jasper Clicque

Wevelgem - Een West-Vlaamse gemeente op een boogscheut van de Franse grens. Ooit werd hier het Stichelbaut-(Descamps-Van Hasten) patrimonium in ere gehouden. Hokken en volières vol zwarte en zwarte witpenners onder de vakkundige leiding van ene Camiel Donckels. De “winkel” van Camiel floreerde bij momenten in die mate dat dagen te kort waren om alle stamkaarten ingevuld te krijgen.

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.