Ad van Gils

BENNIE HOMMA - 1-3-4e Internat. Perpignan 16.020 d.

Bennie Homma

Bennie en Loes Homma uit het Friese Balk (Nl) zetten een fantastische reeks neer met 1-3-4e Internationaal Perpignan.

MICHAEL SCHMELL - 1e & 3e Internat. Narbonne jaarse

Michael Schmell

Michael Schmell - woonachtig in Duitsland maar spelend in Nederland - was de grote overwinnaar op Narbonne met internationaal de snelste van alle 28.876 duiven.

JOHAN BOONEN - 1e Nat. Barcelona NL 4819 d.

Johan Boonen

De missie van Johan Boonen is het excelleren op internationale vluchten en dan m.n. Barcelona. Met de nationale winst dit jaar kunnen we stellen dat dit zeker gelukt is!

WIM MULLER - 1e Nat. Barcelona NL 4129 d.

Wim Muller

Om 14.17 uur klokte Wim Muller in het Zeeuwse Wilhelminadorp op 1139 km. zijn 1e Nat. Barcelona Nederland.

JOS MARTENS - 1e Internat. Perpignan 12.353 d.

Jos Martens

In 2012 wonnen Jos en Jacqueline Martens uit het Nederlandse Stein internationaal Tarbes, in 2015 internationaal Marseille en nu dus internationaal Perpignan. Kan het beter en straffer in zo’n 8 jaar tijd?

COMB. DE BRESSER - 1e Internat. Marseille 9383 d.

Hans en Roy de Bresser

Donderdagavond zat de familie De Bresser rustig op de achterplaats te letten voor Marseille. Men had uitgerekend dat men tussen 20.30 en 21.00 uur een hele vroege en snelle duif zou klokken... Zou het ze lukken?

PIETER WOORD & LOUW VAN DEN BERG - 1e Internat. Perpignan 14.930 d.

Pieter Woord & Louw van den Berg

Na Mevlut Tekin in Medemblik (NL) in 2016 wint de pure overvlucht weer internationaal Perpignan, nadat Arjan Beens in Genemuiden (NL) dat in 2014 al nationaal had gedaan.

LEON ROKS - 1e Internat. Barcelona 17.094 d.

Leon Roks

Leon Roks uit het Nederlandse Standdaarbuiten zal de annalen ingaan als winnaar van de loodzware editie van Barcelona 2017.

MEVLÜT TEKIN – 1e & 2e Int. Perpignan 12.698 d.

Mevlut Tekin

Medemblik (NL) – De afsluiting van de internationale grote-fondkalender is traditiegetrouw Perpignan. Dit jaar kreeg Nederland 4042 duiven aan de start en dat is duidelijk minder dan voorgaande jaren, in 2015 was er nog een piek met 6414 duiven. Nu zijn een aantal ZLU-vluchten ook hele zware kluiven geweest en dat kan zeker van Barcelona worden gezegd, beduidend minder Barcelonagangers zullen dit jaar ook nog op Perpignan zijn ingezet.

JAN STEVENS – 1e Internat. Agen oude

Jan Stevens

Schinveld – Als het gaat over overwinningen en topnoteringen op de grote fond is Jan Stevens uit het Nederlandse Schinveld heel wat gewend, maar voor Agen was hem de moed toch wel diep in de schoenen gezonken.

Op Barcelona had hij eventueel al niet willen korven maar omdat hij met een ploeg ingeschreven was is hij toch nog met vier duiven naar het inkorfcentrum in Heerlerheide gegaan.
Op de terugweg kreeg hij op zondagmiddag nog een ‘zondvloed’ uit de hemel te verwerken ...

Pages

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.