Bosmans-Leekens

MARC BOSMANS & DIRK LEEKENS - Deel 2: Een gouden zet... weeral

Marc Bosmans en Dirk Leekens

Vorige keer las u hoe Dirk Leekens op een bepaald moment zijn duiven verkocht. Gelukkig was er een vangnet, en dat vangnet heette Marc Bosmans die Dirk met open armen ontving in Beverlo om er samen tandem te vormen. Alle verwachtingen werden overtroffen en met die erfenis uit As stonden ze in no time op het nationale podium.

MARC BOSMANS & DIRK LEEKENS - Deel 1: Gaan voor goud!

Marc Bosmans en Dirk Leekens

Na een succesrijke duivenloopbaan in As, wilde Dirk Leekens wel een andere uitdaging. Zo kwam hij terecht bij zijn gedroomde duivenmaat Marc Bosmans. En in Beverlo bewijzen ze als team waartoe de oude soort van As in staat is...

BOSMANS-LEEKENS - 1e Nat. Chateauroux 15.322 jonge

Dirk Leekens en Marc Bosmans

Duivensport in coronatijden is nu niet bepaald de leukste hobby maar Marc Bosman en Dirk Leekens zul je niet horen klagen. Het voorbije weekend haalden ze hun tweede nationale overwinning van het seizoen binnen.

BOSMANS-LEEKENS - 1e Nat. Gueret 12.888 jaarse

Bosmans-Leekens: Marc Bosmans en Dirk Leekens

Marc Bosmans en Dirk Leekens kennen een topweekend: ze winnen 1e Nat. Gueret bij de jaarse én (voorlopige uitslag) 1e Fay-aux-Loges bij de jonge, tevens snelste van alle 12.026 duiven.

BOSMANS-LEEKENS - Top met eerste 3 getekende

Bosmans-Leekens: Marc Bosmans en Dirk Leekens

Wat de Marc Bosmans en Dirk Leekens deze keer uit hun hoge hoed toveren is haast ongezien: 1e, 3e, en 5e Prov. Cahors 732 oude (1e, 4e en 25e Nat. Zone 1819 d.) met hun eerste drie getekende!

BOSMANS-LEEKENS - Limburgs glorie

Dirk Leekens en Marc Bosmans

Marc Bosmans en Dirk Leekens sloegen in 2013 de handen in elkaar en in “no time” bestormden ze de ladder van het succes. Nationale overwinningen, nationale kampioenschappen en een Olympiadeduif vielen ten prooi aan deze ambitieuze tandem. Hoog tijd om deze mannen een bezoekje te brengen.

BOSMANS-LEEKENS - 1e Prov. Gueret 557 jaarse & 1e Prov. Limoges 355 jaarse

Marc Bosmans en Dirk Leekens

Marc en Dirk zijn hard op weg het onmogelijke te presteren. Vorig jaar wonnen ze 6x 1e Provinciaal (waaronder 1e Nat. Argenton) en dit jaar staat de teller reeds op 4 provinciale overwinningen!

BOSMANS-LEEKENS - 1e Prov. Limoges 1413 oude / 2e Nat. 15.763 d.

Marc Bosmans en Dirk Leekens

Nadat ze vorige week al 2e en 4e provinciaal Bourges wonnen, winnen Marc en Dirk deze week 1e Prov. Limoges! 

BOSMANS-LEEKENS - 1e Nat. Argenton 7843 oude

Marc Bosmans en Dirk Leekens

De Belgische driekleur wappert aan de poort ten huize Marc Bosmans. De tandem Bosmans-Leekens, pas gevormd in 2012, beleeft  hoogdagen in de duivensport. 

BOSMANS-LEEKENS - 1e Nat. Argenton 7843 oude

Dirk Leekens en Marc Bosmans

Marc en Dirk halen op Argenton en Libourne reeds hun 5e en 6e provinciale overwinning van dit jaar, maar dat niet alleen: deze keer behalen ze ook de nationale overwinning op Argenton!

页面

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.