Comb J. en Znn Hommes

Adres: 

Lelielaan 1
1921 AV Akersloot
Nederland

De Combinatie bestaat uit vader Jan (1957) die werkt als uitvoerder in de bouw. Jan doet het meeste in en om de hokken. Zoon Nick(1991) studeert HBO-bouwkunde aan Hogeschool Inholland. Nick zet de kwekers bij elkaar en doet de administratieve werkzaamheden en helpt als het nodig is in en om de hokken.
Zoon Rens (1999) die zit op de middelbare school en heeft de verzorging in handen van de jonge duiven en helpt de anderen wanneer nodig is.
De combinatie bestaat sinds 2006 maar er werd voorheen gevlogen onder de naam Gebr. Hommes. In die jaren hebben de Gebr.Hommes o.a. de 18e Nat Barcelona, 21e nat Dax Zlu , 2e Nat Bordeaux met hun Boemel, de top duif die ze op dat moment hadden. Deze duif vloog 3 keer bij de eerste 25 Nationaal. In de jaren 2002-2005 heeft het spelen met de duiven op een laag pitje gestaan wegens privé omstandigheden. Toen bij Nick het duivenvirus oversloeg in 2006 is er weer serieus begonnen met de duiven opleren en spelen. In 2007 hadden we een koppel jaarlingen van 25 stuks. Deze jaarlingen werden op 2 dagfond vluchten ingevlogen en toen op Montauban gezet dit resulteerde meteen met een 40e in de sector. Dit was de enige vlucht die de combinatie dat jaar heeft gespeeld. Het jaar daarop hadden we intussen een koppel van 60 oude en jaarlingen. Dit was het jaar dat we op meerdere vluchten in gingen korven. Vanaf 2010 spelen we alle middag- en ochtendlossingen.

 

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.