St. Vincent

FRANCIS SULMON - 1e Nat. St. Vincent 3038 d.

Francis Sulmon

Voor de nationale overwinning uit St-Vincent ging het richting de Franse grens, meer bepaald naar Bleharies.

LEGRAND PERE & FILS - 1e Internat. St. Vincent 6066 oude

Jacky en Jessy Legrand

De vader-zooncombinatie Jacky en Jessy Legrand uit het Franse Saint-Etienne-au-Mont gaat aan de haal met de winst op Internationaal St. Vincent.

NOEL PEIREN - 1e Nat. St. Vincent 2950 d.

Noel Peiren

In een schitterende carrière schreef Noël Peiren 1e nat. Limoges, 1e nat. Bourges, 1e nat. Brive, 1e internat. Soustons, 1e nat. Barcelona en nu ook 1e nat. St.Vincent op zijn palmares.

AD FORTUIN - 1e Internat. St. Vincent 10.597 d.

Ad Fortuin

Een half uur na de eerste Nederlandse melding op Sint Vincent, klokt Ad Fortuin zijn tweede getekende "Willeke". Daarmee wordt ze 1e Internationaal St. Vincent 2019.

DANIEL DOMINIQUE - 1e Internat. St. Vincent 9465 oude

Dominique Daniel

De eerste én tweede plaats internationaal St. Vincent gaan naar Dominique Daniel uit Retschwiller, in het uitsterste noordoosten van Frankrijk.

JEAN-MARC & ALAIN CARO - 1e Nat. St. Vincent 2694 oude

Jean Marc en Alain Caro

Bij de broers Jean-Marc en Alain Caro uit Lambermont knalden tijdens het weekend van Internat. St. Vincent de champagnekurken opnieuw tegen de zoldering.

OLIVIER DEPREZ - 1e Nat. St. Vincent 3092 oude

Olivier Deprez

Olivier Deprez (45) is van Franse origine en van beroep “chef de cuisine”. Daarnaast is hij een fervent duivenmelker met voorkeur voor de grote fond.

MARLON KOK - 1e Internat. St. Vincent

Marlon Kok

De winnende duif kwam om 5:01:37 deze morgen aan op het hok in Ransdorp (NL).

CLAUDE LEDOUX - 1e Internat. St. Vincent 10.737 oude

Claude Ledoux

Enquin – De wind uit oostelijke richting zorgde ervoor dat internationaal St. Vincent beheerst werd door Frankrijk en Groot-Brittannië. De eerste twee plaatsen internationaal gingen respectievelijk naar Claude Ledoux, Enquin en Herve Adriansen, Bailleul. Geoff Cooper, Paesedown St. John nam de 3e en 10e plaats voor zijn rekening. Claude Ledoux is een 43-jarige werkman. Hij woont in Enquin, een dorp in het departement Pas-de-Calais in het noorden van Frankrijk. Hij had 5 duiven in de korf voor St-Vincent waarvan er 4 in de prijzen vlogen.

KARL-HEINZ KOERS - 1e Internat. St. Vincent 10.944 oude

Karl-Heinz Koers

Mandelbachtal – De liefde voor de dieren bracht Karl-Heinz Oers als klein manneke tot de duivensport. Hij had vroeger al duiven maar in 1967 ging hij “echt” voor eigen rekening van start. Hij ontpopte zich tot een goede programmaspeler (200 km tot Bordeaux) maar maakte in 1998 de overstap naar de zware fond.

Pagina's

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.