Pau

JEAN MARIE MARCHAL - 1e Nat. Pau-Bordeaux 3734 oude

Jean Marie Marchal

Jean Marie houdt vast aan zijn principes en dat legt hem zeker geen windeieren. Een knappe prestatie van deze minikolonie uit Luxemburg!

ERNST & SÖHNE - 1. Internat. Pau-Bordeaux 15.536 Tb.

Ernst & Söhne

Die Siegerin hat an herausragenden Preisen 2021 schon den 90. Nat. von Pau und den 138. Nat. von St. Vincent gewonnen und und jetzt krönt sie mit dem 1. Internat. von Bordeaux ihre erfolgreiche Laufbahn!

ERNST & ZONEN - 1e Internat. Pau-Bordeaux 15.536 d.

Ernst & Söhne

De internationale winnares vloog in 2021 ook al fantastisch met 90e Nat. Pau en 138e Nat. St. Vincent, en nu zet ze de kroon op het werk met de internationale overwinning!

JEAN-JACQUES DIMANCHE - 1e Internat. Pau (Mont-de-Marsan) 14.246 oude

Jean-Jacques Dimanche

Alle vier deelnemende landen waren vertegenwoordigd in de top vijf van de uitslag, de internationale winst ging naar Jean-Jacques Dimanche in het hart van de Champagnestreek.

SAMUEL FLASSE - 1e Nat. Pau (Mont-de-Marsan) 3600 oude

Samuel Flasse

Het voorbije weekeinde kwam Audregnies in beeld op de eerste internationale wedstrijd van het seizoen uit Pau. Samuel Flasse werd de nationale winnaar België tegen 3.600 oude duiven.

HARRIE KALTER - 1e Internat. Pau 13.176 d.

Harrie Kalter

Harrie droomde er jarenlang van om eens een 1e nationaal te winnen. Met Pau kwam deze droom nu uit en zelfs meer dan dat...!

BERT VANDEN BERGHE - 1e Nat. Pau 2.919 oude

Bert Vanden Berghe

Bert Vanden Berghe zorgde voor een stunt op Pau! Hij had drie duiven in de korf voor Pau en het is zijn 1e getekende die de nationale overwinning binnenhaalt.

COMB. BAAS-VAN DEN BERG - 1e Internat. Pau 12.119 d.

Combinatie Baas-Van den Berg

Een recordaantal duiven uit zes landen tekende present voor Internationaal Pau. De in 2016 gevormde combinatie Paul Baas-Richard van den Berg (Nederland) wist het goud te grijpen.

MARTIN DHOOGE - 1e Nat. Pau 2.767 oude

Martin Dhooge

Martin Dhooge was met 2e nat. Bourges en 4e nat. Montauban al een paar keer dicht bij de nationale hoofdvogel, maar nu was het pal in de roos.

PIETER WOORD - 1e Internat. Pau 11.739 d.

Pieter Woord

Pieter is met zijn compagnon Louw van den Berg flink aan de weg aan het timmeren. Na de winst op Internat. Perpignan van vorig jaar, winnen ze dit jaar 1e Internat. Pau.

Pagina's

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.