Narbonne

MAURITS LEWYLLIE - 1e Nat. Narbonne 3873 oude

Maurits Lewyllie

Maurits Lewyllie werd de nationale winnaar tegen 3873 oude duiven en hij had tevens de snelste van het totale contingent van 7463 Belgische Narbonnevliegers.

PIET BLANCKE - 1e Nat. Narbonne 3590 jaarse

Piet Blancke

Met een duif om 19.19.33 u voor een afstand van 876,805 km en aan 1210,14 m werd Piet Blancke nationaal winnaar Narbonne tegen 3590 jaarlingen.

JOOST DE SMEYTER-RESTIAEN - 1e Internat. Narbonne oude duiven.

Joost De Smeyter-Restiaen

Na een reeds fantastische carrière kreeg Joost afgelopen weekend met de internationale overwinning oude duiven Narbonne 2018 (snelste van 15.501 d.) zijn “vijfde ster” opgespeld.

EMIEL DENYS - 1e Internat. Narbonne jaarse

Emiel Denys

Emiel Denys heeft in de loop der jaren een internationale reputatie vergaard in de duivensport. Hij is, samen met meerdere melkers van zijn leeftijd, de vaandeldrager geweest van de Belgische sportduif.

BERNARD HUNERBEIN - 1e Internat. Narbonne oude

Bernard Hunerbein

Bernard Hunerbein... hij had welgeteld 1 duif in concours en die was goed voor de internationale zege op Narbonne!

STEFAN STEENBERGEN - 1e Nat. Narbonne 3.471 jaarse

Stefan Steenbergen met Henk de Weerd

Stefan Steenbergen (52) uit Herk-de-Stad kent de smaak van een nationale overwinning als geen ander en afgelopen weekend viel er opnieuw een dikke appel uit de kast!

Nouwen-Paesen – 1e & 2e Prov. Narbonne 349 jaarse in Limburg

Nouwen-Paesen

Peer – Reeds decennia lang klinkt bij ‘grote fondliefhebbers’ de naam Nouwen-Paesen als muziek in de oren... Wereldwijd staan ze immers bekend als de ‘Barcelonaspecialisten’ bij uitstek, en dit al sinds eind jaren ’60.

GEBR. DE GELISSEN – 1e Prov. Limburg Narbonne 512 oude

Alberic en Firmin De Gelissen

Gebr. De Gelissen wonen 1e Prov. Marseille en 1e Prov. Narbonne. Wie op één seizoen twee dergelijke fondvluchten op zijn palmares kan schrijven, beschikt over een hok duiven waarmee hij ten oorlog kan gaan. 

G. & J. PRONCKAERT – 1e Nat. Narbonne 3.172 jaarse

Gilbert en Julien Pronckaert

Schepdaal – Het seizoen 2016 wordt een echt boerenjaar voor Gilbert en Julien Pronckaert. Eerder al dit seizoen schreven ze de 1e Nationaal Barcelona tegen 7.628 oude op hun palmares en nu worden ze met veel panache de nationale winnaar Narbonne tegen 3.172 jaarlingen ...

Het volledige artikel las u in De Duif van 27 juli.
Neem nu een abonnement.

B15-203555

SG RAINER BUGERT - 1e Internat. Narbonne oude

SG Rainer Bugert

Viernheim – Viernheim is een gemeente in de buurt van Mannheim/Heidelberg. Daar woont Rainer Bugert (54) die afgelopen weekend de internationale overwinning uit Narbonne behaalde bij de oude duiven. Hij had 3 duiven in korf en met 1165.19 m voor een afstand van 829.326 km werd hij tot internationale winnaar gekroond.....

Het volledige artikel las u in De Duif van 29 juli.
Neem nu een abonnement.

Pagina's

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.